Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11361 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Mayıs 2018 - 11:18

DOLMUŞ UYGULAMASI HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Büyüt
Küçült
DOLMUŞ UYGULAMASI HİZMET  VERMEYE

YAĞLIDERE’DE HER 40 DAKİKADA BİR DOLMUŞ UYGULAMASI HİZMET  VERMEYE BAŞLADI
Yağlıdere ilçesinde geçtiğimiz hafta Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu başkanlığında,Esnaf Odası Başkanı Mustafa Özdemir,Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Sıtkı Sami(Muammer ) Kahyaoğlu ve dolmuş esnafının katıldığı toplantıda ilçede her gün Yağlıdere’den sabah çıkış 07.00 Giresun’dan çıkış 19:00 olmak üzere her 40 dakikada araçların kalkacağı uygulama Pazartesi gününden itibaren ilçe halkına hizmet vermeye başladı.
İLÇE HALKI UYGULAMADAN MEMNUN
Yıllardır ilçenin en büyük sorunlarından bir tanesinin dolmuş sıkıntısı olduğunu ifade eden ilçe halkı bizler Yağlıdere’den Espiye’ye gidene kadar misafirlerimiz Uçakla İstanbul’a uçmuş oluyordu.’’dediler.
Açıklamada,uygulamanın hem vatandaşa hem’de ilçe halkına çok büyük katkısı olacağı bunu ilerleyen günlerde herkesin farkına varacağı belirtildi.
ÖNEMLİ BİR HİZMETİ HEP BERABER ÇÖZÜME KAVUŞTURDUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ
Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu’da,ilçe halkının mağduriyetini gidermek için kooperatif üyeleriyle toplantı düzenlediklerini söyleyerek;yapılan toplantının ardından dolmuş esnafı karara uyarak dolmuş hareket planlamalarında değişiklik yaptılar.Bundan sonra ilçe halkımızın da kendi dolmuşlarıyla gitmelerini tavsiye ediyoruz.Birbirimize sahip çıkalım.’’dedi
FATİH AYTEKİN ÖZDEMİR



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir