Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4361 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   24 Haziran 2022 - 10:19

Milletvekili Aydın 2018 seçimlerinin yıldönümünü kutladı

Büyüt
Küçült
Milletvekili Aydın 2018 seçimlerinin yıldönümünü
AK Parti Giresun Milletvekili Sayın Kadir Aydın, 24 Haziran 2018 seçimlerinin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bütün zorluklara rağmen millete hizmet etme yolunda emin adımlarla ve kararlılıkla çalışma yürüttüklerini ifade eden Milletvekili Aydın; “Doğduğumuz ve yetiştiğimiz toprakların insanına yani Giresunlu hemşehrilerimize hizmet etmenin mutluluğu ve heyecanı bizler için çok ayrıdır. Bu noktada yaşadığımız coğrafyadan kopmadan şehrimize, insanımıza nasıl katkı sunabiliriz düşüncesiyle yol yürüdük. Her alanda ilimiz yatırımlarının takipçisi olarak çalışmaların hız kazanması ve hemşehrilerimizin daha güzel hizmet alabilmesi için çalıştık. Ülkemizin ve milletimizin ihtiyaç duyduğu tasarı ve teklifleri yasalaştırmak için TBMM’de yoğun mesai harcadık. Bütün bu çalışmaları yürütürken elbette ki salgın hastalık ve küresel ölçekteki ekonomik zorluklar ile birlikte gelen hayat pahalılığı karşısında milletimizi ezdirmedik. Hükümetimiz bu noktada maaşlarda ocak ayında ciddi bir artışa gitti. Şimdi temmuz ayında da devletimizi yormayacak ve milletimizi de enflasyon karşısında ezdirmeyecek bir çalışma yürütüyorlar. 2023 seçimleri yaklaşırken bizlerde dün olduğu gibi bugünde hemşehrilerimizle bir arada olmaya devam edeceğiz. Sahada insanımızı dinleyecek, memleketimiz için son derece önemli bir seçim olan 2023 seçimlerini hemşehrilerimize anlayacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde istikrar ve güven içerisinde yürüyüşümüze devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerime en içten duygularımla selâm, sevgi ve saygılarımı sunuyor, 4. yılımızın hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir