Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13142 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   01 Haziran 2017 - 13:41

Yaşanabilir Bir Çevre İçin El Ele

Büyüt
Küçült
Yaşanabilir Bir Çevre İçin El

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında amacıyla Bulancak 75. Yıl Anaokulu Sabah Grubu Atom Karınca Sınıfı ve Papatyalar sınıfı anaokulu öğrencileri, Makamında Belediye Başkanı Recep YAKAR ı ziyaret ettikten sonra öğrenciler tarafından Belediye Birimlerine atık pil kutuları dağıtıldı.

Bulancak Belediye Başkanı Recep YAKAR; Atık Pil Toplama Kampanyası kapsamında İlçe de 1.250 Kg. atık pil toplandığını ve çevrenin bütün kaynakları dolaylı veya dolaysız yoldan etkilediğine dikkati çeken Başkan Yakar  "1 Pil 800 ton suyu kirletebiliyor. Bin 250 kilo atık pil emin olun bizim yediğimiz sebzeleri, meyveleri içtiğimiz suların hepsini kirletmek için çok fazla olduğunu, geçmişten emanet olarak aldıkları çevreyi sağlam bir şekilde gençlere teslim etmek istediklerini belirterek, Çocuklarımızda çevre bilincini aşılamak, geleceğimize daha temiz ve yaşanabilir bir çevre bırakmak hedefindeyiz. Biz istiyoruz ki çevremiz temiz olsun. Havamız, suyumuz temiz olsun. Çalışmalarımız güzel ve yaşanabilir bir Bulancak olması için" diye konuştu.

            Bu tür etkinliklere gösterdikleri ilgiden dolayı 75. Anaokulu öğretmelerine ve öğrencilere teşekkür edip, öğrencilere oyuncak hediye edildi.  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir