Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11128 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   28 Ağustos 2017 - 00:42

Her şey Aydındere için!

Büyüt
Küçült
Her şey Aydındere
AK Parti Aydındere Belde Başkanı Barış Aydoğdu, hummalı çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirterek, “Her şeyi beldemizin kaliteli hizmet alması için yapıyoruz” dedi.

AK Parti Aydındere Belde Başkanı Barış Aydoğdu, Giresun temsilcimiz Erkan Başkıran’a önemli açıklamalar yaptı. Çalışmalarından bahseden Aydoğdu, başarının formülünün birlik ve beraberlikten geçtiğini belirtti. Aydoğdu, “Biz ne yapıyorsak Aydındere için yapıyoruz” demeyi de ihmal etmedi. İşte Aydoğdu’nun açıklamaları… “AK Parti’nin neferiyim. Partimize daha iyi ve daha güzel hizmetleri nasıl verebilirim onun hesabını yaparak işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Tüm belde teşkilatındaki arkadaşlarımla birlikte gece gündüz demeden çalışmalara devam etmekteyiz. Aydındereli tüm halkımız hizmetin en iyisini hak ediyor. Bunun için belediye başkanımızla birlikte dirsek teması içindeyiz. Hizmetler tek tek beldemize geliyor. Bu da hem beni hem tüm Aydındereli halkımızı çok mutlu ediyor.”

HİZMET BİZİM İŞİMİZ

“Hizmet kesinlikle AK Parti’nin yani bizlerin işi. Gece gündüz demeden tüm arkadaşlarımızın özverili çalışmasıyla hizmet kalitesi de artmaktadır. Bu da devletimizin büyük desteğiyle birlikte tüm halkımıza büyük yatırım ve hizmete dönüşüyor.”

GİRESUN’UN GURURU

“Cumhurbaşkanımız ile gurur duyuyorum. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Onunla AK Parti çatısı altında daha büyük Türkiye için mücadele ediyoruz. Başbakan Binali Yıldırım da bizlere güç veriyor. Her zaman destek için yanımızda olan Başbakanımıza da sonsuz teşekkür ediyorum. Bakanımız Nurettin Canikli, Türkiye’nin ve Giresun’un gururudur. Bakanımız devleti ve vatanı için gecesini gündüzüne katıyor.”

EN BÜYÜK DESTEKÇİM AİLEM

“Ailem en büyük destekçim. Evli ve iki erkek çocuk babasıyım. Kendi aile şirketimiz olan Aytaş Nakliyat ve Madencilik şirketinin genel müdürüyüm. Burada da çeşitli çalışmalarımızı babamız Teyyar Aydoğdu önderliğinde yürütüyoruz. Özellikle Aydındere belde halkımıza ve bölgemize istihdam sunma gayretindeyiz. Birçok maden yatağımızla en kısa zamanda yöre halkımızla birlikte çalışmalara başlamanın hesabı içindeyiz. Burada yapılan çalışmalarla hem Türkiye hem Giresun hem de Aydındere adına güzel işlere imzalar atılacak. Burada yapılan işler hepimizin göğsünü kabartacaktır.”   

EL ELE VERDİK

“Gençlik Kolları’nı kurarak başkanlığa genç ve dinamik bir arkadaşımız olan Serdar Memiş’i getirdik. Kadın Kolları için de şu anda bir isim üzerinde onay bekliyoruz. Aydındere’de daha iyi ve daha güçlü bir AK Parti için  el ele verdik. Her şey Aydındere için.”

BÜYÜK BİR YATIRIM

Aydındere grup yolunun hızla devam ettiğini bildiren Aydoğdu, büyük yatırım diye nitelediği projeye destek veren başta Canikli olmak üzere herkese teşekkür etti.

“Aydındere grup yolunun yapımı hızla devam ediyor. Burada büyük bir yatırım olan bu yolumuzun yatırımına büyük destek veren devletimize, Giresunlu milletvekillerimize ve Bakanımız Nurettin Canikli’ye sonsuz teşekkür ediyorum. Yolumuz çift şerit ve geniş kaldırımları ile birlikte hızla devam ediyor.”

HALKIMIZIN YANINDA

“AK Parti Giresun İl Başkanımız Hasan Ali Tütüncü hastalık dolayısıyla aramızda bulunmamaktadır. Biz ona duacıyız. En kısa zamanda aramızda olacaktır. Giresun adına hizmet için kendilerini adamış olan Giresun milletvekillerimiz Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk’e de teşekkür ediyorum. Bulancak İlçe Başkanımız Esat Saklıoğlu da her zaman bizimle birlikte halkımızın yanında olmuştur.” Hizmetler hız kesmez “Aydındere Belediye Başkanımız ile güzel çalışmalara imza atıyoruz. Başkanımız Nuri Demir, Aydındere için çok çalışan bir isimdir. Belde teşkilatı olarak da çok iyi anlaştığımız Nuri Demir ile güzel hizmetlere hızla devam edeceğimize inanıyorum. Aydındereli olan AK Parti Giresun İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Giresun Başkanı Cumhur Karahasan’a da çok teşekkür ediyorum.”

YEŞİL İLE MAVİNİN BULUŞMA NOKTASI

Aydoğdu, mavi ile yeşilin koyun koyuna olduğu bir yer arayan yerli ve yabancı turistlere Giresun’u önerdi, yaylalara çıkmalarını tavsiye etti.

“Giresun’un güzel yaylaları var. Bektaş, Paşakonağı, Karagöl, Kümbet, Kulakkaya yaylalarımız görülmeye ve gezilmeye değer. Mavi ile yeşilin buluştuğu bir yer istiyorum diyorsanız adres mutlaka Giresun’dur.          

ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR

“Giresunsporumuza da şampiyonluk yakışır. Allah’ın izniyle yoluna şampiyonlukla birlikte devam edecek. Aydınderespor ile de gurur duyuyoruz. Amatör kümede mücadele eden beldemizin tek temsilcisi olan Aydınderespor’a da başarılar diliyorum. Başkanından yönetim kuruluna, futbolcularından teknik heyetine kadar herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Gerçekten kurulduğu günden bugüne kadar beldemizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir.”

REFERANDUMDA YÜKSEK OY ALDIK

“Siyasete 2008 yılında AK Parti’ye üye olarak başladım. Aktif bir görev almadım ama partimin hep yanında oldum. 2016 yılında AK Parti Aydındere Belde Başkanlığı’na atandım. İlk olarak genç ve dinamik bir yönetim kurulu kurdum. AK Parti belde teşkilatını beldemize kurduk. Yeni atandığım süre içinde referanduma girdik. Bu oylamada Türkiye ortalamasına bakarsak çok yüksek oy alarak yüzde 92 rakamını gördük. Yapılan oylamada Aydındereli halkımızın büyük desteği ile büyük mutluluk yaşadık.”

HAVALİMANI HAYAT VERDİ

Ordu-Giresun Havalimanı iki ile de büyük güç veriyor. Giresun’a gelen turistlerin de artış gösterdiğini görüyoruz. Bölgemize havalimanı ciddi katkı sundu. İnsanlar artık havaalanı sayesinde bölgemizin güzelliklerinden faydalanabiliyorlar.”

AŞAMAYACAĞIMIZ SORUN OLAMAZ!

“Yeni seçilecek olan il ve ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı görevler diliyorum. Burada eski ve yeni yöneticilerle birlikte daha iyi hizmeti nasıl verebiliriz onun çalışmaları içinde olmalıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde aşamayacağımız sorun yoktur.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir