Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5876 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Nisan 2017 - 12:52

Milletvekili Öztürk'ten Kamuoyuna Teşekkür

Büyüt
Küçült
Milletvekili Öztürkten Kamuoyuna
Giresun Milletvekili Sayın Sabri Öztürk'ün halkoylaması sonuç değerlendirmesi ve teşekkür açıklaması

Haftalar süren maraton sona erdi ve kazanan “EVETVE TÜRKİYE” oldu. Tüm çabalara ve baskılara; hatta terör odaklarına karşın milletin sağduyusu ve devletine bağlılığı sonucu belirledi.

Elbette sonucun EVET çıkması kadar önemli bir başka konu da Milletimizin ve Giresun’umuzun halk oylamasına gösterdiği ilgi ve katılım oldu. Yüzde 86’lık katılım Türk siyasi tarihinin bir oylamaya en fazla ilgi gösterdiği katılımlardan biri olarak tarih kitaplarındaki yerini aldı.

İnanıyorum ki bundan sonra, şehrimiz ve ülkemiz için çok daha iyi gelişmeler beraberinde gelecek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin uygulanmaya başlanmasıyla ülkemiz yeniden şaha kalkacaktır.

Sözlerime eklemek istediğim bir başka konu da seçim sonucunun manipüle edilmeye, basite indirgenmeye çalışılmasıdır. Oy oranlarının miktarı sembolik bir konu olup, genel kavram ve işleyişe doğrudan etki edecek bir durum değildir. Hal böyleyken, “şu kadar oy hayıra geçse durum değişik olurdu, Yüksek Seçim Kurulu bunu böyle kabul etse durum değişik olurdu” demek yenilen pehlivanın güreşe doymaması” konusundan başka bir şey değildir.

Özetle, halk oylaması sonucununyüzde 62 ile destek veren Giresun’umuza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, evetiylehayırıyla iradesini ortaya koyan milletimize bir kez daha yürekten şükranlarımızı sunmayı borç biliyoruz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir