Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13394 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   10 Ağustos 2020 - 11:33

Yeni projelere hız verildi

Büyüt
Küçült
Yeni projelere hız

Bulancak Belediyesi tarafından sürdürülen ve dönüşüm projeleri olarak tanımlanan; Bulancak Millet Bahçesi, Yeni Belediye Hizmet Binası ve Meydan Düzenlemesi ile sahilde iki yol arasında yapımına başlanan Yeni Kent Parkında başlatılan yapım işleri büyük bir hızla sürdürülüyor.

Eş zamanlı olarak sürdürülen çalışmalarda Millet Bahçesi ve Yeni Belediye Hizmet Binası inşaat alanlarında temel/otopark seviyesi kazıları tamamlanma aşamasına gelirken, Yeni Kent Parkında da uygulanacak projenin işaretlemeleri ve düzenlemeler için kullanılacak toprağın alana taşınması devam ediyor.

Başkan Yakar: Bulancak yeni yüzüyle Karadeniz’in parlayan yıldızlarından olacak

Çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Belediye Başkanı Recep Yakar; “Söz verdiğimiz ve açıkladığımız gibi yeni döneme damgasını vuracak ve Bulancak ölçeğinde mega projeler olarak değerlendirdiğimiz; Millet Bahçesi, Belediye Hizmet Binası ve Yeni Kent Parkı projelerimizi başlattık ve hızla sürdürüyoruz. Bu projelerin hayata geçmesinde başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, ilgili bakanlıklarımızın ve ilimiz Milletvekillerinin destekleri çok büyüktür. Sayın Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza ve milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz. Bizde projelerin hızla tamamlanması için tüm imkanlarımızla sahada destek veriyor ve çalışıyoruz. Tüm projelerimizi en geç 2022 sonunda tamamlayarak hizmete sunacağız. Bunların yanında tamamlanmak üzere olan Galericiler sitemiz, yine 2021 sonunda bitirmeyi hedeflediğimiz Karadeniz’in en uzun bisiklet ve yürüyüş yolu, ve ilçe genelinde toplam 15 km’lik yeni asfalt çalışmalarımızla Bulancak’ı dönüştürmüş olacağız. Bulancak yeni yüzüyle Karadeniz’in parlayan yıldızlarından olacaktır” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir