Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5103 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   18 Mart 2022 - 08:53

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN BERAT KANDİLİ MESAJI

Büyüt
Küçült
BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN BERAT KANDİLİ

 

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, içinde bulunduğumuz üç aylarda en mübarek gecelerden biri olan ve İslam dünyası için büyük önem taşıyan Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Şenlikoğlu, mesajında kandillerin birlik, beraberlik ve kardeşlik için eşsiz bir fırsat olduğunu belirtip, Berat Kandili’nin tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini dileyerek şunları kaydetti:

 “Yüce Allah’ın sınırsız af, merhamet, yardım ve bereketine vesile olan Ramazan Ayı öncesinde mübarek Berat Kandili’ne erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kurtuluş, af ve arınma gecesi olan Berat Kandilimiz, bizlere manevi bir nefes aldırma, kendimizi sorgulama ve gönül dünyamızı temizleme fırsatı sunar. Bu vesileyle bu mübarek gece tüm İslam alemi için önemli bir fırsattır. Bu mübarek gecede dargınlıkları ve küskünlükleri unutmalı, nefsimizle yüzleşip, hata ve günahlarımız için Yüce Allah'tan af dilemeliyiz. Berat Kandili’nin, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için sağlığa ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Gecemiz mübarek olsun”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir