Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9082 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   13 Nisan 2020 - 18:05

Yıkama ve Dezenfeksiyon mesaisine devam

Büyüt
Küçült
Yıkama ve Dezenfeksiyon mesaisine
Bulancak Belediyesi tarafından, ilçe genelinde; yıkama-süpürme, dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Belediye Başkanı Recep Yakar’ın girişimleriyle, Çevre Şehircilik Bakanlığı’ndan sağlanan Süpürge aracı, ilçe genelinde cadde ve sokakları en sağlıklı şekilde sürdürürken, Korona virüs önlemleri kapsamında ana caddeler ile Sanayi Sitesi gibi toplu kullanılan alanlara öncelik veriliyor. Yıkama çalışmaları kapsamında Sanayi Sitesi içerisinde ve çevresinde İtfaiye tarafından yıkama çalışması yapıldı.

Sivrisinekle Erken Mücadele İlaçlaması Yapıldı

Koronavirüs önlemleri kapsamında hafta sonu ise belediyemiz hijyen timleri;  Cumartesi pazarının ardından cadde/sokaklarda dezenfeksiyon çalışmalarına devam etmiş, diğer bir ekip ise sivrisinek mücadelesinin erken dönem stratejik önlemi olan "larvasit"  ilaçlamasını üreme alanları olarak kabul edilen dere kenarları, sulak bölgeler vb. yerlerde gerçekleştirmişlerdir.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir