Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14252 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   06 Haziran 2017 - 12:58

Yitik Kent Çanakçı’yı Gün Yüzüne Çıkardı

Büyüt
Küçült
Yitik Kent Çanakçı’yı Gün Yüzüne

Göreve geldiği ilk günden beri sürekli Yitik kent Çanakçı’ yı modern kent yapma yolunda gayret ve çaba harcayan Çanakçı belediye başkanı Tuncay KASIM yaptığı başarılı çalışmalarıyla Yitik kent Çanakçı’ yı gün yüzüne çıkarmayı başardı.

Altı ay öncesine kadar taş devri ve hayalet bir şehri andıran ilçe, Çanakçı ve Bağcılar belediyesi işbirliği ile birlikte yapılan alt yapı ve çevre düzenlemesiyle modern bir kent görünümüne kavuşarak, tarihinde ilk kez modern bir şehir görüntüsüne girdi.

Yeni görünümlü ilçeyi ziyaret eden gurbetçiler yeni kenti hayranlıkla izlerken,  Çanakçı için belediye başkanı Tuncay KASIM’a da Teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

 Adına birçok türkü yazılmış ilçe, en son “Yitik Kent Çanakçı”  adı ile araştırmacı gazeteci yazar Şaban KUTLU’un kitabına konu olmuştu.

Haber: FURKAN KAPLAN

www.canakci.com.tr



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir