Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15017 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   21 Ocak 2020 - 13:33

GİRMEP’te Görev Dağılımı Yapıldı

Büyüt
Küçült
GİRMEP’te Görev Dağılımı

 

12 Ocak Pazar günü Okmeydanı’nda bulunan Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğinde yapılan genel kurulda seçilen yönetim görev bölümü yaptı.

Giresun Medya Platformu genel kurulunda yapılan seçimlerde Sadi Toygar iki dönem başkanlık görevi yaptığını, yeni arkadaşlara da görev alma ve yapma imkânı vermek lazım deyince platformun kuruluşundan beri aktif görevlerde bulunan İbrahim Balcıoğlu ve ekibi oy birliği ile göreve seçilmişlerdi.

Yapılan istişareler ve çalışmalar sonucunda görev bolümü yapıldı. Buna göre İbrahim Balcıoğlu başkanlığında Sadi Toygar Başkan Vekilliğine, Şaban Kutlu Genel Sekreterliğe, Aydın Kömürcü de Genel Muhasipliğe seçildiler.

Yönetim kuruluAbdullah Öner Meral, Adem Tahmaz, Ali Kaplan, Hasan Kübüç, Hüseyin Şenel Odacı, Kazım Karaçoban, Metin Ruşen, Oğuzhan Kılıçaslan, Yahya İpek yedek yönetim kurulu iseEngin Turan, Halil Derya Tekler, İbrahim Cirit, Kadir Bekiroğlu, Mustafa Bayındır, Serkan Çiftçi, Öner Tosun, Selim Dolu, Şeref Sinirlioğlu, Timur Tahmaz, Uğur Aydın, Yahya Kahraman,  Zafer Halatçı ve danışman olarak da Ahmet Gedik’ten oluştu.

Disiplin kurulu asil üyeliklerine Tülay Dolu, Fatma Uğurlu, Seher Kılıç Türker disiplin kurulu yedek üyeliklerine ise Furkan Ruşen, Esra Selvan ve Mehmet Zahit Hıdır getirildiler.

İstişare HeyetiAbdurrahman Ada, Ali Şükrü Kara, Ayhan Yüksel, Durmuş Koç, Haldun Domaç, Halil Kütük, Hasan Turan, İlhan Çabukol, İsmail Kahraman ve Remzi Mamaşoğlu’ndan oluştu.

Konuyla ilgili olarak Başkan İbrahim Balcıoğlu, “2007 yılında kurduğumuz bu platform 13 yıldır kendinden beklenen birçok şeyi gerçekleştirdi. Bu platformun ilk işi Giresun bir köy kadardır oraya havaalanına gerek var mı denilen projeye imza toplamak oldu. Feshane’de yapılan Giresun Günleri’nde topladığımız binlerce imzayı zamanın Bayındırlık Bakanı Binali Yıldırım’a elden verdik. Eğribel’e Tüneldedik nerdeyse bitme aşamasına geldi. Çanakçı’ya yol veTirebolu’ya demiryolu projelerine katkı sağlamaya çalıştık. Bunların gerçekleşmesi için elimizden geleni yapacağız. Ancak bizim esas işimiz bu değil Giresun’un sorunlarını dillendiren STK’ların sözünü dünyaya duyurmak. Onlar konuşacak, proje üretecek biz onların konuşan dili duyan kulağı olacağız. O yüzden Giresun’u temsil iddiasında olan her kurumun yanında ve hizmetindeyiz. Biz tarafsız olamayız, biz Giresun tarafındayız, Giresun’dan tarafız. Sözü olan bize ulaşsın biz onlara platform olalım.

Arkadaşlarımızla müzakere ve istişare ederek bir görevlendirme yaptık. İnşallah hayırlı sonuçlar doğurur. Bize katılmak isteyen her arkadaşımıza kapılarımız sonuna kadar açıktır. Beraber çalışalım diyen herkes bize üye olabilir. Biz ekmeğini basından temin eden arkadaşlarımızın işine talip değiliz. Onların ulaşamadığı noktalarda birer Giresun fedaisi ve gönüllüsüyüz. Dolayısıyla birbirimizin rakibi değil refikiyiz” dedi.

İbrahim Balcıoğlu daha sonra “bu platformu beraber kurduğumuz emekli öğretmen ve basın emekçisi Zeki Alabimiz büyük ve önemli bir hastalıktan yeni çıktı, nekahet döneminde evinde istirahat ediyor. Kendisine sağlık afiyet diliyor ve kapımızın kendisine her zaman açık olduğunu bildiriyoruz” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir