Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 26063 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   05 Mayıs 2019 - 22:22

Gönül Mimarları İnisiyatifi ‘ONE MİNUTE’ dedi

Büyüt
Küçült
Gönül Mimarları İnisiyatifi ‘ONE MİNUTE’
VİDEO HABER- Gönül Mimarları İnisiyatifi ‘ONE MİNUTE’ dedi

 

Ömer TÜRK

DİYARBAKIR - AK Parti Diyarbakır kurucularının da aralarında bulunduğu kişilerce oluşturulan Gönül Mimarları İnisiyatifi, yaptıkları açıklama ile Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bağlılıklarını ve tam desteklerini ifade ederken, Ak Parti’yi içten ve dıştan yıkmaya, çalışanlara fırsat vermemek adına sorumluluk almak üzere harekete geçti.

“Başkanımız Erdoğan’ın arkasında Diyarıbekir Surları gibi sağlam saf tutmak artık; insani ve vicdani bir zaruriyet halini almıştır” diyen Gönül Mimarları İnisiyatifi adına konuşan Mahmut Bozbay, “Ak Partimizin hem genel merkez düzeyinde, hem de taşra teşkilatında, servetine servet katarak, ülkenin menfaatini ikinci planda tutan kimselerin, bu partiden uzaklaştırılmasını ve özellikle Ak Partimizin birinci, ikinci dönem ihlâslı ve samimi gönüldaşlarının bu davaya sahip çıkmalarını, tarihi sorumluluklarını yerine getirmeye davet ediyoruz” çağrısında bulundu.

HZ. SÜLEYMAN CAMİİ’NDEKİ CUMA NAMAZI SONRASI AÇIKLAMA

AK Parti Diyarbakır kurucularının da aralarında bulunduğu kişilerce oluşturulan Gönül Mimarları İnisiyatifi, 27 şehit sahabenin medfun olduğu Hz Süleyman Camii’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından camii önünde bir araya geldi.

AK PARTİ’YLE ÜLKE CİDDİ KAZANIMLAR ELDE ETTİ

Gönül Mimarları İnisiyatifi üyeleri adına konuşan Mahmut Bozbay, besmele ile başladığı açıklamasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları tarafından kurulan Ak Parti’nin; ülkeyi ileriye götürme ve kalkındırma konusunda ciddi kazanımlar elde ettiği hatırlatmasında bulundu.

“SERVETİNE SERVET KATANLAR BU PARTİDEN UZAKLAŞTIRILMALI”

“Ne yazık ki tarihin her döneminde olduğu gibi, bu samimi hareketi de içten ve dıştan yıkmaya, fabrika ayarlarını bozmaya çalışanlar olmuştur” diyen Bozbay şunları söyledi:

“Biz aralarında Ak Partimizin Diyarbakır kurucuları ve ilk üyelerinin de yer aldığı davasında samimi bireylerin oluşturduğu “Gönül Mimarları İnisiyatifi” olarak, Ak Partimizin adalet ve kalkınma ruhuna sahip çıkmak niyetiyle yola çıktık. Bu maksatla; Ak Partimizin hem genel merkez düzeyinde, hem de taşra teşkilatında, servetine servet katarak, ülkenin menfaatini ikinci planda tutan kimselerin, bu partiden uzaklaştırılmasını ve özellikle Ak Partimizin birinci, ikinci dönem ihlâslı ve samimi gönüldaşlarının bu davaya sahip çıkmalarını, tarihi sorumluluklarını yerine getirmeye davet ediyoruz.

“ONE MUNİTE” VE “DÜNYA BEŞTEN BÜYÜKTÜR” ÇIKIŞI

Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “One Munite” ile başlayan ve “Dünya beşten büyüktür” tespiti ile devam eden, mevcut sistemin çarpık işlemesine olan baş kaldırışına, haklı haykırışına tam destek veriyoruz. “Benin için Şiilik ve Sünnilik ikinci plandadır, önemli olan İslamiyet’tir” diyerek, İslam dünyasının birlik ve beraberliğine vurgu yapması doğru ve yerinde bir tespit olduğundan, canı gönülden tüm gücümüzle bu düşüncesinin arkasındayız. Dünya mazlumlarının hamiliğini yapan liderimiz Erdoğan, bu açıdan da tüm dünyanın takdirini kazanmış ve gönüllerimizde taht kurmuştur. Başkanımız Erdoğan’ın arkasında Diyarıbekir Surları gibi sağlam saf tutmak artık; insani ve vicdani bir zaruriyet halini almıştır.

“HALK İÇİNDE HİÇ BİR MÜSBET KARŞILIĞI OLMAYANLAR”

Şehrimizde Ak Parti teşkilatı üzerinde nüfuz oluşturarak, partinin daima bir adım geride durmasına sebep olan, halk içinde hiç bir müsbet karşılığı olmadığı halde, her seçimde milletvekili listelerinin ilk sıralarını işgal edenler ve ihaneti ayyuka çıktığı halde, teşkilata kene gibi yapışanlar başta olmak üzere, ihanet ve menfaat çetelerini bu partiden ve bu şehirden uzak tutmak için bütün gücümüzle çalışarak, şehrimizin ve kutlu davamızın şânına layık, halk ile selamlaşmayı dert edinen ve sahada daima varlığını hissettiren, toplum içinde karşılığı olan bir teşkilatın oluşmasına katkı vereceğizimizi ahdediyoruz.

“ZAMAN YENİ YENİ PARTİLER KURMA ZAMANI DEĞİLDİR”

Şimdiye kadarki tarz ve gidişatlarına baktığımızda, Diyarbakır milletvekillerinin bu şehre zarar vermekten başka bir hünerlerini görmedik. Bu münasebetle, ülkemizin verdiği bu güçlü mücadelede, başta kurucu üyeleri olmak üzere, hem ülke çapında hem yerelde ve özellikle şehrimizde ne kadar millet ve memleket menfaatini dert edinen insanlar varsa hepsinin yeni bir umut ve heyecanla bir araya gelmelerini ve ülkesi ve milleti için taş üstüne taş komaya davet ediyoruz. Zaman yeni yeni partiler kurma zamanı değildir, zaman öz eleştiri, kendini yenileme, düştüğü yerden kalkma zamanıdır. Zaman, Hareketine sık sık inovasyon kazandırarak ilerleme zamanıdır diyoruz.

“BÜYÜK BİR GAYRETLE HAREKETE GEÇECEĞİMİZE SÖZ VERİYORUZ!”

1379 yıl önce, bu kadim şehri İslâm’la şereflendiren, bu şehrin gerçek bânileri ve manevi bekçilerinin, şehit 27 sahabenin huzurunda, onların ortaya koyduğu kahramanlık ve fedakârlıktan destek ve cesaret alarak tüm gücümüzle, çalışacağımıza, büyük bir gayretle harekete geçeceğimize söz veriyoruz! İnşaEllah bu mübarek şehirde, maddi ve manevi huzuru yeniden yakalayacağız! Diyarbakır’da vücut bulacak huzur, sükûnet ve suhulet, Rabbimizin izni ile tüm ülkede makes bulacaktır diyor bu kentin birer şerefli sakini olduğumuz için Allah’a hamd ve sena ediyoruz”

VATANDAŞ DESTEK VERİP TEBRİK ETTİ

Yapılan basın açıklamasının ardından grup alkışlar arasında ayrıldı. Basın açıklaması sonrasında cami çevresinde açıklamayı dinleyen bazı vatandaşların da destek ve tebrik etmesi dikkat çekti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir