Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 36641 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Nisan 2019 - 23:07

GÖRFED Kongre Öncesi Toplandı

Büyüt
Küçült
GÖRFED Kongre Öncesi


Görele Federasyon olağan genel kurul toplantısını 14 Nisan Pazar günü saat 11’de Beykoz Necmeddin Erbakan Kültür Merkezinde yapıyor.
GÖRFED Başkanı Abdurrahman Ada ve yönetim kurulu olağan kongresi öncesi son yönetim kurulu toplantısıyla bir araya geldiler.
Toplantıda federasyon başkanlığına seçildiği günden buyana yapılan etkinlik faaliyet ve genel çalışmaların yönetimimizle istişaresini yapan Abdurrahman Ada ”seçildiğim 2017 yılında bir dönem bu onurlu görevi yapacağım demiştim. Bu sürede doğduğum yerlere elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Haftaya yapacağımız kongre ile de bir dönemi tamamlamış olacağız. Bu vesileyle yapılacak olan olağan kongrede tek listeyle başkanlığa aday olan Muhittin Çelik kardeşime şimdiden başarılar diliyorum” dedi.
 “Aynı Yönetimle Yolumuza Devam Etmek İsterim.”
Federasyon başkanlığına aday olan Muhittin Çelik seçildiği takdirde yapacağı projeleri anlatarak Sn Abdurrahman Ada dan devralacağı hizmet bayrağını daha da yukarı taşımak için var gücüyle çalışacağını belirtti.  Çelik “aynı yönetimle yolumuza devam etmek isterim” dedi.
Ayrıca önümüzdeki faaliyet dönemi için federasyon Genel Sekreteri Oğuz Keskin, Saymanı Yücel Alarçin iki dönemdir görev aldıklarını belirterek bu dönem için müsaade istediler ve seçilecek yönetim kuruluna başarılar dilediler.
Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir