Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9856 kez okundu. | Kategori : G.İLÇELER
Haberin Tarihi :   30 Aralık 2016 - 14:45

Yakar üçüncü esnaf buluşmasının ikinci etabını düzenledi

Büyüt
Küçült
Yakar üçüncü esnaf buluşmasının ikinci etabını

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, üçüncü kez esnaf ile buluşuyor. Üçüncü esnaf buluşmasının ilkini Bulancak İlçesinin doğusunda bulunan esnaf ile yapan Yakar, ikinci etabı İhsaniye mahallesinde ki 500 esnafı davet ederek yaptı. Sinevizyon gösterisi ile yapılan çalışmaları öncesi ve sonrası halinde sunum yapan Yakar, “Artık yapacağız, edeceğiz demiyoruz Allah’a hamd olsun yaptıklarımızı fotoğraf ve videolarla anlatıyoruz” dedi.

Su ve atık su projesinde sona geldik

Sunumun başında su ve atık su projesini fotoğraflarla esnafa anlatan Yakar, “Paslı miladı dolmuş hatların tamamını, kuyuları, depoları ve su terfi hatlarını yeniledik. Artık yıllarca su sorunu yaşamayacağız. Projenin sonuna geldik. Küçük rötuşlar kaldı. Atık su konusunda göreve ilk seçildiğimizde bir sel olmuş caddeleri, dükkanları su basmıştı. Günlerce çamur temizlemiştik. O bize tecrübe oldu. Selin yaşandığı noktalara dev borular atarak bu sorunu çözdük. Bazı noktalarımı devam ediyor. Bu çalışmalar tamamen bitince en küçük yağışta sel sorunu yaşamayacağız. Çalışmaların ardından asfalt, baskı beton kaldırımlar ve ışıklandırma yapacağız.

 Beton santralinin tamamı Bulancak halkınındır

 Her yaptığımız hizmette bir azınlık grup sürekli iftira ve dedikodu kampanyası yapıyor. Neymiş beton santraline ortakmışız. Öyle bir şey kesinlikle yalan. Bulancak Beton tüm unsurları ile Bulancak Belediyesine aittir, biz sadece yöneticiyiz. Halkımız bizi seçmez başkası gelir başkası yönetir. Hiçbir kazancımız ortaklığımız söz konusu değildir. Beton Santrali ile hem hizmet üretiyoruz hem belediyemize gelir elde ediyoruz.

Konkasör Tesisi 1000 metre küp malzeme üretiyor

Şantiyeyi çöp ve hurda alanı olmaktan çıkardık. Konkasör tesisimizi yeniledik 1000 metre küp malzeme üretiyoruz. Oradan beton santraline oradan halkımıza hizmet olarak devam ediyoruz. Orası bir karınca yuvası misali sürekli işliyor. Gidin bir Bulancaklı olarak sizin tesisiniz olan o tesisi gezin.

Asfalt tesisi de kuruyoruz

Bunlarla yetinmiyoruz ve asfalt tesisi de kuruyoruz. Fiyat araştırmasına başladık sonra ihale süreci ile asfalt tesisine başlayacağız. Tesisimiz kurulunca inşallah ilçemizde asfalt olmayan yol bırakmayacağız.

Geçen yaz 15-16 tane çocuk parkı yaptık

Çocuklarımızı önemsiyoruz. Geçen yaz 15-16 tane oyun grubu, spor aletleri, oturma alanları olan zemini kauçuk parklar yaptık. Resimlerde gördüğünüz eski hali ve yeni hali olarak görülüyor. İnşallah bu süreç devam edecek ve çocuk parklarımız sürecek.

Yine peyzaj çalışmalarımız devam ediyor. Güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz halkımız gayet memnun.

 

Devlet yatırımları

Yine Ankara’da genel müdürlüklerde yapmış olduğumuz temaslar sonucunda okullarımızı ilçemize kazandırdık. İnşaatlar hızla devam ediyor.

Dere ıslahları

Ortalığa koku ve mikrop saçan derelerimizin ıslahı bizim zamanımızda yapılması bizi gerçekten de mutlu ediyor.

TOKİ hızla devam ediyor

Yine sürekli hakkımızda karalamaların yapıldığı TOKİ’yi ilçemize kazandırdık. Çok hızlı ilerliyor. 4-5 blok bitme aşamasında. Talep çok olduğu için bizimde desteğimiz ile tekrar bir çalışma yapıyoruz. Bu konuda ilerleyen günlerde yeni bir TOKİ süreci başlayabilir. Dedikodu yapanlar gidip inşaatı yerinde görebilir.

 Belediye evleri, Güzelyalı Konutları

Pazarsuyu bölgesinde belediyemize ait şirketimiz bünyesinde başlattığımı belediye evleri konusunda yine aynı çevreler bir sürü iftira attılar. Bu evler şirketin yani belediyemizin malıdır. Bu evlerin satışı ile belediyemizin kasasına 6-7 milyon lira gelir girecek o da hizmet olarak size dönecektir.

Alınan araçların hepsi belediyemizin yani Bulancak Halkının malıdır

Belediyemiz bünyesinde ve belediyemize ait şirketimiz bünyesinde bir çok araç aldık. Bununda dedikodusunu yaptılar. Neymiş siyah plaka değilmiş, şirketinmiş! Tekrar ediyorum şirket iğneden ipliğe Bulancak Belediyesinin malıdır. Araçlarımız Bulancak Belediyesinin yani halkımızındır. Artık alacağız edeceğiz demiyoruz hamd olsun aldık belediyemizin.

Eski hurda iş makinesini satacağız tabi ki!

Bazıları belediyenin iş makinelerini satıp yenilerini alıyorlar diye dedikodu yaptılar. Bunlar hasetlerinden arktık düşünemiyorlar. 80-90 model hurdaya çıkmış iş makinesini satmayacağız da hurdasına mı bakacağız? Satıp en modern iş makinesini alıp halkımıza hizmet ediyoruz. Dedikoduya bakmıyoruz işimize bakıyoruz.

Adliye sarayı hayırlı olsun

Yoğun çabalarımız sonucunda adliye sarayımızın ihalesi yapıldı. İlçemize hayırlı olsun.

Doğalgaz güzergahı kamulaştırma kararı onaylandı

2. Organize Sanayi bölgemizin alt yapı ihalesi sonuçlandı iş teslimi yapıldı. 2. Organize Sanayi Bölgesine doğalgaz getirilmesi ile ilgili Bektaş üzerinden Hacet ve devam eden güzergahın onayı bakanlar kurulundan çıktı. 3-4 sene sürecinde doğalgaz ilk önce organize sanayiye ardından ilçemize gelecektir.

Sosyal projeler

Cenaze Hizmetleri, Yetim Çocuk, Askıda Ekmek, Evde Temizlik, Mehteran Gibi Birçok Alanda Halkımıza Hizmet Vermenin Mutluluğunu Yaşıyoruz.

Tüm esnafımıza teşekkür ediyorum

Bu akşam davetimize icabete ettiğiniz için teşekkür ederim. Size hesap vermeye, sizi dinlemeye bundan sonrada devam edeceğiz” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir