Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8281 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   27 Mart 2021 - 13:33

100 YILIN TEMELİNE İMZA ATTILAR

Büyüt
Küçült
100 YILIN TEMELİNE İMZA

 

 Alt yapısını Tirebolu Dernekler Federasyonu (TİR-DEF) tarafından hazırlanan ve ilgili kurumlar tarafından kabul gören iki proje için bir araya gelindi.

Birinci Çalışma Sakarya Meydan Muharebesinde Ankara Haymana Mangal dağında yaranıp şehit düşen  42 Alay Komutanı Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alpaslan’ın Medrese Cami Hazinesine yapılacak olan Anıt Mezarı Temel Atma Töreni yapıldı Kuran-i kerim tilaveti ve dualarla atıldı. Bizler başlıkta yüz yıl desek te yüz yılların temeli de diyebiliriz.

İkinci Çalışma  Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alpaslanın mezarını bigiler ışığında bıkmadan usanmadan takip eden  Haymana  ya bir çok ziyaretler yapan ve gerek tek başına gerekse yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla, Bu Ziyaretler sonucu söz konusu olan Tirebolu ilçesi ve Haymana ilçesi kardeşlik projesi imza töreniydi. Tirebolu dernekler federasyonu yönetimde istişare yapılıp Başkan Necdet Demirel tarafından kamuoyuyla paylaşılmıştı. İmza Töreni Haymana Belediyesinde başkan Özdemir Turgut’un makamında gerçekleşti. Tirebolu Adına Belediye Başkan Vekili Temel Cırıt ve Tir-def başkanı Necdet Demirel yönetim kurulu katılılarken. Etkinliklere ilgi yoğundu. Giresun valisi Enver Ünlü Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Giresun milletvekilleri Cemal Öztürk Sabri Öztürk ve Necati Tığlı,  Kastamonu Üniversitesi Rektörü  Prf dr. Ahmet Hamdi Topal  Aksaray Üniversitesi Rektörü Prf dr. Yusuf Şahin Haymana Kaymakamı  Muhammet Gürbüz  Giresun belediye Başkanı Av Aytekin Şenlikoğlu , Giresun federasyonu genel başkanı Muhterem Memiş, Karkon Başkanı Sıtkı Ada, Eynesil Ören Belediye Başkanı Mustafa Eren, Haymana Belediyesi başkan yardımcıları Enver Yurttaş  Ahmet Özkan ve Serdar Doğru,  Orman Genel müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya, Ankara Büyükşehir belediyesi Anket A.Ş. Genel Müdürü Tamer Eski, Ankara Giresunlular Platformu  Başkanı Ahmet Temur, Ak-parti Giresun İl başkanı Kenan Tatlı , Ak-parti merkez ilçe başkanı Mehmet Başer, Ak-parti Eynesil İlçe başkanı Hüseyin Mürtezaoğlu,  Tirebolu Chp ilçe Sekreteri Hüseyin Olgun Ak-parti Haymana İlçe başkanı İsmail Can, Harşıt federasyonu genel başkanı Temel Bilecen  Bağcılar Giresunlular dernek başkanı Ziya Yılmaz, Ankara Şebinkarahisar Vakfı Başkanı Ali Yaşar Yücel, Avrasya Gazeteci ve Yayıncıları birliği başkanı İsmail Kahraman ,Tirebolu kültür Yardımlaşma derneği başkanı Emin Uğur. Giresun Kültür Turizm derneği Başkanı Ayşe Karaçam, Ankara Giresunlular Dernek Başkanı   Salih Ömeroğlu Harşıt tv  Youtube kanalı yayın yönetmeni  ve Doğankent Çevre Köyleri Derneği başkanı Turan Kabadayı Televizyoncu ve Radyocu Gelecek partisi Başakşehir ilçe yönetim kurulu üyesi Cemal Akkaya Haymana Gazetesi Baş yazarı Yavuz Çiftçi, Görele Eynesil Çanakcı(GEÇ)Dernek başkanı Zeki Mehmet Gül, Tirebolu Dernek başkanı Hüseyin Acar, Alucralılar dernek başkanı Ferhat Seferoğlu,   bir çok Sivil toplum kuruluşu temsilcileri katılım sağladı ve bu güne şahitlik edip tarihe not düştüler.

Haber: Aydın Kömürcü



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir