Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9341 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Mart 2021 - 08:54

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Büyüt
Küçült
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

 

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletimizin, vatanının müdafaası için canını ve kanını ortaya koymaktan hiçbir zaman çekinmediğini ifade eden Milletvekili Aydın; “Aziz Türk Milleti, tarih sahnesinde her daim destansı mücadelesiyle anılmıştır. 18 Mart 1915 tarihinde Çanakkale’de verilen mücadele ruhuyla, son yıllarda sınırlarımızın ötesinde verdiğimiz mücadelenin ruhu aynıdır. Bu ruha olan saygımız gereği bizlere düşen en büyük sorumluluk, ecdadımızın bizlere miras olarak bıraktığı cennet vatanımıza layıkıyla sahip çıkmaktır. Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı gibi destansı mücadelelerin üzerine inşa ettiğimiz Cumhuriyetimizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 106’ıncı yıl dönümünü tebrik ediyor; cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımız için şehadete yürüyen tüm kahramanlarımızı rahmetle ve minnetle yad ediyorum.

Ruhları şad, mekanları cennet olsun!” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir