Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13665 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Ekim 2018 - 19:45

19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Büyüt
Küçült
19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLU


AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Muhtarların, 19 Ekim Muhtarlar Gününü tebrik etti.
Hayatın her alanına halkımızın ve devletimizin yanında Muhtarlarımızın olduğunu söyleyen Öztürk, ” Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmektedir. Bu vazife ile toplum ile devlet arasında en önemli köprülerden birisini kurmaktadırlar. Bu bağ bölgedeki halkın devlet kurumlarıyla ilişkilerinde önemli bir rol oynarken, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel unsurlarından birisi olan yönetime katılımcılığı kolaylaştırmaktadır.” Dedi.
Muhtarlık müessesesinin köklerinin 19 Ekim 1829 tarihine kadar uzandığını belirten Öztürk, “bu müessese Demokrasimizin temel taşı, milletimizin güzide temsilcisi ve hizmetkârıdır. Bu müesseseye hak ettiği değeri AK Parti hükümetleri ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan vermiştir.  Milletin Külliyesinde her ay Cumhurbaşkanımız himayelerinde ”Muhtarlar Buluşması” adı ile toplantılar yapılmış, Milletimizin sorunları en üst düzeyde Muhtarlarımız aracılığı ile Cumhurun Başkanına iletilmiştir. 2015 yılı 19 Ekim gününden itibaren de Hükümetimizin ve TBMM’nin aldığı kararla her yıl 19 Ekim gününü “Muhtarlar Günü” olarak kutlanması kararı alınmıştır. AK Parti Mensupları olarak bizler, değerli Muhtarlarımıza özel bir günü ihdas etmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”
Toplumumuzda, vatandaşımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapının Muhtarlıklarımız olduğu bilinci çok önemli bir yer tuttuğunu belirten Öztürk, “Memleketin her bir köşesinde çok önemli fonksiyonu yerine getiren Muhtarlarımızın fedakârca çalışmaları Hükümetimiz tarafından göz ardı edilmemiş, onların özlük haklarında hak ettikleri düzenlemeler AK Parti Hükümetlerimiz tarafından gerçekleştirilmiştir.”
Hem milleti hem de devleti temsil gibi önemli bir görevi deruhte eden Muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarını sunan Öztürk, ” Giresun’umuzda ve vatanın her bir köşesinde halkımıza hizmet eden Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlar, Selam ve Saygılar sunarım.” Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir