Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10302 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   06 Mart 2020 - 15:23

2. OSB büyümeye devam ediyor!

Büyüt
Küçült
2. OSB büyümeye devam

2. OSB büyümeye devam ediyor!

Bulancak Pazarsuyu’nda bulunan Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımlarla her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.

2. OSB Başkan Vekili ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, son olarak iki yeni firmanın daha açılış ve inşaat ruhsatlarını imzaladı. Başkan Yakar, her geçen gün yeni yatırımlarla büyüyen 2. OSB’nin bölgede ekonomik gelişim ve istihdam alanında lokomotifi olma yönünde hızla ilerlediğini söyledi.

Simin Tekstil firmasının açılış, Sarıgöller Konveyör Sistemlerinin inşaat ruhsatlarını imzalayan Başkan Yakar, “Her iki firmamıza ve ilçemize hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

İmza töreninde 2. OSB Müdürü Mete Bahadır Yılmaz, Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Fatoğlu, Simin Tekstil Fabrika Müdürü Kenan Alkaya ve Sarıgöller Konveyör Sahibi Salih Sarıgöl hazır bulundular



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir