Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16288 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   23 Nisan 2017 - 16:25

23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Büyüt
Küçült
23 Nisan Coşkuyla

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilimizde düzenlenen törenlerle ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bu sabah 09.00’da Atatürk Meydanında İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt’un Atatürk Anıtına Çelenk sunumuyla başlayan tören, 11.00’da 19 Eylül İlkokulunda devam etti.

19 Eylül İlkokulu Çok Amaçlı Salonun da düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt; “Bugün birlik ve beraberlik duygusuyla coşan, güçlenen milli iradenin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 97. yıldönümüdür. Bugünü engin bir şevk ve heyecanla kutlamanın onur ve mutluluğu içerisindeyiz. 23 Nisan Türk milletinin emperyalist devletlerin her türlü baskı, zulüm ve işgaline karşı Atatürk’ün önderliğinde milli egemenliğimizin hakim kılındığı milli varlığımızı yüceltme azim karar ve heyecanını yüreğimizde duyduğumuz gündür. Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan 1924’te Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanması talimatını vermiş, 23 Nisan 1929’da ise bu bayramı çocuklara armağan etmiştir. Bu vesileyle çocuklarımızın bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından şiirler,  halk oyunları ve çeşitli gösterilerle devam etti.  Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencileri ödülleri Sayın Valimiz Hasan Karahan, Jandarma Bölge Komutan Vekili  Jandarma Albay Fatih Kılıç ve Belediye Başkanı Kerim Aksu tarafından verildi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir