Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10141 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   13 Aralık 2016 - 02:31

Valimizden Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne Ziyaret

Büyüt
Küçült
Valimizden Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne
Sayın Valimizden Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğümüze Başsağlığı Ve Geçmiş Olsun Ziyareti

10.12.2016 günü İstanbul da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Personeline yönelik, Beşiktaş Vodafone Arena Stadı önünde meydana gelen bombalı hain saldırılar sonucu; 36 meslektaşımız ve 8 sivil olmak üzere toplam 44 vatandaşımız şehit olmuş, aynı saldırılarda 155 vatandaşımız yaralanmıştır.

Meydana gelen hain saldırılar nedeniyle; 12.12.2016 günü Sayın Valimiz Hasan KARAHAN Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğümüze taziye ziyaretinde bulunmuşlardır. Taziye ziyaretinde Emniyet Müdürümüz Uğur ÖZTÜRK, Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdür/Amirleri hazır bulunmuşlardır.

Ziyarette Emniyet Müdürümüz Uğur ÖZTÜRK yapmış olduğu konuşmada; “Ülkemizin jeopolitik durum ve son yıllarda içinde bulunduğumuz süreç, içerde ve dışarda hainlerle, bölücü terör örgütü mensuplarıyla daha etkin bir mücadele etmemizi gerektiriyor. Türk Polis Teşkilatı 15 Temmuz’da bölücü terör örgütlerine karşı dimdik durarak rüştünü ispat etmiş, kimlerin maşası oldukları belli olmayan hain kalkışmacıların karşısında çelikten bir zırh gibi durmasını bilmiştir.
Bugün Giresun Emniyet Müdürlüğünde çalışan personelin tamamı İstanbul’da şehit olan arkadaşlarımızın yerinde olmayı arzu edecek nitelikte ve vatan sevdası ile doludur. Sayın Valimiz İstanbul’da ki hain olaydan dolayı başsağlığı mesajınız ve ziyaretiniz için şükranlarımı arz ediyorum.

Buradan adı ne olursa olsun tüm Terör Örgütlerine sesleniyorum; sizin sadece haince ve rezilce ölümünüz var ama bizim düğün eder gibi şehadet törenimiz var. Dün 30 polis şehit olduk, bugün 30 bin şeklinde dimdik ayaktayız ve biz bu yolda kanımızın son damlasına kadar canımızı vermeye de hazırız. Sayın Valim işimizi daha iyi yaparak ve çok çalışarak arkadaşlarımızın emanetlerinin başı dik, alnı ak vaziyette ülkede yaşamalarını sağlayacağız.” dedi.
Sayın Valimiz Hasan KARAHAN’ın da yapmış oldukları konuşmada; “Biz bir aileyiz, güzel günler gibi acılarımızı da paylaşıyoruz. Aynı yola baş koyduk. Devletimizin Milletimizin beka’sı için geçmişte olduğu gibi bugünde elimizden geleni yapacağız, buna canımızı vermekte dahil. Polisimizde bunu her daim ispatlamıştır. Tüm şerefiyle, izzetiyle, gururuyla milletin hizmetinde olduğunu her daim dosta düşmana göstermiştir. 15 Temmuzda Polisimizin dik ve sağlam duruşu milletimizin desteğiyle o hainlerin emellerine ulaşmasına mani oldu.

Her daim teyakkuz halinde olacağız, Türkiye kendi milli kimliğine, şahsiyetine, öz duruşuna kavuştukça düşmanlarımızın şiddeti de, hainliği de artıyor. İçerden ve dışardan her türlü saldırıları artıyor. Bu demektir ki biz doğru yoldayız, bu bizim istikametimizin doğruluğunu gösterdiği gibi sonuca da yaklaştığımızı gösteriyor. Bunun için biraz daha dişimizi sıkacağız. Vatan ve millet yolunda ter dökmeye devam edeceğiz. Başımız sağolsun Allah Devletimize güç versin emniyetimiz Giresun’da her daim görevinin başında güzel işler başarılı işler yapıyor, asayişimiz iyi durumda ama dikkat edeceğiz hiç ummadık yerlerde de hain eylem yapılabilir. Emniyetimiz, Jandarmamız milletimizin emrinde Allah onları korusun” dedi.
Yapılan konuşmalar ardından ziyaret son bulmuştur

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir