Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15529 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Aralık 2019 - 01:31

9. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri.

Büyüt
Küçült
9. Tirebolu Kültür ve Sanat

Tirebolu’nun Kültür, Sanat ve çeşitli yönleriyle tanıtılacağı 9. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak. TİRDEF (Tirebolu Dernekler Federasyonu) tarafından geleneksel olarak organize edilen Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri'nin 9.’su bu yıl 5 Ocak 2020 Pazar günü, 11:00  ile 19:00 Saatleri Arası Üsküdar-Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak. 9. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri'nde Tirebolu'nun geleneksel kültürü çeşitli etkinliklerle tanıtılırken, Tirebolu'nun yetiştirdiği değerlerden,  Ağustos 2019’da Van'ın Erciş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun ile "İnsanlar Yaşarken de anılmalı" çerçevesinde 19, 20 ve 21. inci Dönem Giresun Milletvekili ve iş insanı Rasim Zaimoğlu’nun özellikle Giresun ve Tirebolu üzerine yaptığı hizmetler anılacak ve isimlerinin gelecek kuşaklara iletilmesi sağlanmış olacak. GELENEKSEL YEMEK KÜLTÜRÜ İKRAMLARLA TANITILACAK Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri'nde her zaman olduğu gibi geleneksel yemek kültürü ikramlarla tanıtılırken, fotoğraf ve resim sergileri ile İstanbul'da Tirebolu ruhu yaşatılacak. Ayrıca Tirebolu Halk Eğitim Merkezi tarafından Tirebolu “kına gecesi” gösterimi yapılacak. Yerel sanatçılarımızın da sahne alacağı etkinlikte Halk Oyunları gösterileri konukların memleket özlemini gidermesini ve coşkulu dakikalar geçirmesini sağlayacak. 05 Ocak 2020’de yapılacak Tirebolu Kültür ve Sanat  Günleri'nde ev sahipliğini, TİRDEF ile birlikte Tirebolu Kaymakamı Salih Yüce ve Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır yapacak.  Giresunlu Milletvekilleri, Tirebolulu ve Giresunlu akademisyenlerin de davetli olduğu etkinliğe tüm Giresun ve Tirebolulular ile birlikte herkes davet edildi.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir