Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18601 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   26 Kasım 2019 - 13:09

ABD Karadeniz Giresunlular Derneğine yeni yönetim

Büyüt
Küçült
ABD Karadeniz Giresunlular Derneğine yeni

 

Başkan Savaş Şahin, “Amerika’da Türk toplumunun birliği ve beraberliği Giresunluların kenetlenmesinden geçmektedir” dedi.

…………………

 

Merkezi New York’ta bulunan Amerika Karadeniz Giresunlular Derneği Genel Kurulu yapıldı. New York Giresunlular Derneği olarak kurulan oluşum tüzük değişikliğine giderek ismini Amerika Karadeniz Giresunlular Derneği olarak değiştirdi.

New York’un  Farminville bölgesinde gerçekleştirilen ve Hikmet İlhami Temel’in divan başkanlığını yaptığı kongrede konuşan dernek başkanı Savaş Şahin, “Amerika’da Türk toplumunun birliği ve beraberliği Giresunluların kenetlenmesinden geçmektedir. Çünkü bu toplumun büyük bir kısmı Giresunlulardan oluşmaktadır” dedi.

Kurtuluş savaşında olduğu gibi bütün milli davalarda Giresunlular Amerika’da hep ön sıralarda yer aldığını belirten Başkan Şahin, “ABD’de görüldüğü gibi milli birlik ve davalarda Giresunlular üzerine düşen görevleri yapmaktadırlar. Giresunlular Türk Lobiciliğinin Amerika’da oluşması için ilk harekete geçen toplum olmuştur. Artık Giresunlular toplumun her kademesinde önemli görevler üstlenmelidir. Sadece gece yapan sıradan bir dernek olmamalıdır. Eğitim, Kültür, Ekonomi başta olmak üzere bir çok alanda Amerika toplumunda yer edinmeliyiz. Bunun içinde gençleri, çocukları ve gelecek nesillerin daha iyi eğitim almasını sağlamalıyız” ifadelerine yer verdi.

Yapılan seçimlerde Amerika Karadeniz Giresunlular Derneği yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Savaş Şahin (Başkan), Candemir Sarı, İzzet Cebeci, Mustafa Kahveci, İhsan Cebeci, Hasan Altuntaş, Salih Şahan, Özlem Aydın, Nabi Kemal, Cenap Metin Konar, Fahrettin Özdemir, Gazi Çayan, Halit İnan, Adem Genç, Yılmaz Çamlıbel, Eser Gökçek, Ali Top, Mustafa Kahraman, Zeki Göral, Nazmi Yıldız, Zehra Tonyalı, Hüseyin Elevli, Hüseyin Bodur, Selami Eşgünoğlu, Egemen Aydın, Veysel Aydın ve Ercan Kaya.

Derneğin Danışma (İstişare) kuruluna ise; Sebahattin Aydın, Hikmet İlhami Temel, Şevket Kaya, Halil Kuru, Ahmet Kumaş ve Muammer Özdemir getirildiler.

Denetleme kurulunda ise Yücel Özdemir, Adnan Söğünmez, Salih Gedük, Hümmet Durdu ve Mustafa Kahraman’a görev verilirken Disiplin Kurulu ise; Kibar Aydın, Hamit Demir, Özgür Şahin, Erhan Şahin ve Bahadır Dönmez’den oluştu.

 

Yeni Yönetim Kurulu önümüzdeki günlerde kendi arasında toplanarak görev bölümü yapacak.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir