Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10131 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Ağustos 2017 - 12:07

Afyon’a gelmeyen derneklerle ilişkilerimizi gözden geçireceğiz!

Büyüt
Küçült
Afyon’a gelmeyen derneklerle ilişkilerimizi gözden

Giresun Federasyonu Genel Başkanı Mehmet KUĞU:

“Afyon’a gelmeyen derneklerle ilişkilerimizi gözden geçireceğiz!”

 

Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu, 26 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan, “Afyon İscehisar Giresunlular Şehitliği Anma Programı ve Giresun Konağı Açılışı” gündemiyle Giresun STK temsilcileriyle bir araya geldi. 

Giresun Federasyonu Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda program için yapılan hazırlıklar hakkında bilgiler veren Federasyon Genel Başkanı Mehmet Kuğu, her yıl yapılan anma etkinliklerinin bu yıl çok daha büyük bir önem arz ettiğini vurguladı.

Gönüllü Alaylarımız Fındık Zamanı Savaştı!

Şehitlik yanında inşa edilen Giresun Konağı, Şehitlik Müzesi ve Şehitlik Abidesi’nin açılışının da yapılacağı bu yılki etkinliklere Giresunlu sivil toplum kuruluşlarının ve tüm hemşehrilerimizin yoğun katılım sağlaması gerektiğini söyleyen Kuğu; “çeşitli bahanelerle Afyon’a gelemeyeceğini ifade eden dernekleri ve şahısları milli değerlerimize sahip çıkmaya davet ediyorum. Gönüllü alaylarımız bu topraklarda savaşırken de fındık zamanıydı. Hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan Onursal Başkanımız Hasan Turan’la birlikte büyük bir organizasyona hazırlanıyoruz. Bu atmosferde Afyon’a gelmeyenlerle ilişkilerimizi gözden geçireceğiz” şeklinde konuştu.

“Otobüs sıkıntımız yok, isteyene tahsis ederiz”

Bu yıl belediyelerden otobüs tedarik edilmesi konusunda sorun yaşamadıklarını ve isteyen derneğe otobüs tahsis edeceklerini de söyleyen Mehmet Kuğu, ayrıca bu yıl Giresun Federasyonu Gençlik Kolları tarafından İscehisar Doğanlar Köyü’nde oluşturulan kütüphanenin de açılışını yapacaklarını ifade etti.

Toplantıya katılan STK yöneticileri, Giresun Federasyonu’nun ve Başkan Mehmet Kuğu’nun yanında olduklarını, en coşkulu şekilde Afyonkarahisar Giresunlular Şehitliği programına katılacaklarını vurguladı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir