Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9201 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   04 Haziran 2018 - 22:07

Güçlü Hükümet, Güçlü Meclis, Güçlü Türkiye

Büyüt
Küçült
Güçlü Hükümet, Güçlü Meclis, Güçlü

AK Parti Giresun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Cemal Öztürk, 24 Haziran Seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına Espiye ilçesinde devam etti.
Ziyaretlerine partisinin ilçe teşkilatını ziyaret ederek başlayan Öztürk, burada partililerle yapılan görüşmenin ardından esnaf ve vatandaş ziyaretine geçti. Esnafları tek tek gezen ve sohbet eden Öztürk, esnaf ve vatandaşlardan destek istedi. 

‘Güçlü Hükümet, Güçlü Meclis, Güçlü Türkiye’
Türkiye’de şartların yeni hükümet sistemi modelinin biran evvel hayata geçmesi gerektiğini ortaya koyduğunu ifade eden Öztürk, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;’’24 Haziran’da Türkiye hem milletvekili seçimi hem de cumhurbaşkanlığı seçimi için sandığa gidecek. Ülkemizde yeni bir Hükümet Sistemini kabul ettik. Türkiye’de şartlar yeni hükümet sisteminin biran evvel uygulanması gerektiğini ortaya koydu. Bu doğrultuda erken seçim kararı alındı ve şu anda bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni dönemde bizim sloganımız “Güçlü Hükümet, Güçlü Meclis, Güçlü Türkiye”. Yeni sistemde meclis hükümeti kurmayacak. Hükümeti doğrudan doğruya vatandaşımız seçecek. Yani Cumhurbaşkanını seçecek. Cumhurbaşkanı da hükümeti kuracak. Diğer taraftan meclis ise denetleme yapacak ve kanun yapacak.’’

‘Yapılacak Daha Çok İş Var’
24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin Türkiye açısından önemine değinen Öztürk, ziyaretler esnasında yaptığı konuşmasında; ’’Espiyeli hemşehrilerimiz her seçimde AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği vermiştir. İnşallah 24 Haziran’da da bu destek devam edecek. Biz de bu gayret içindeyiz. İnşallah önümüzdeki kalan 20 günü en iyi şekilde değerlendirip en iyi neticeyi alacağız. Tüm derdimiz vatandaşımızın tercihinin sandığa yansıması ve vatandaşımızın kendisini temsil edecek, mücadele edecek kadroları seçmesi. Demokrasinin güzelliği bu. Biz bu yarışta diyoruz ki; iddialıyız, bizim projelerimiz daha iyi, ülkemize biz daha iyi hizmet ederiz. İddiamız bu. Tabi diğer siyasi partiler bizim rakibimiz. Onlar da kendilerince kendi tezlerini, kendi programlarını anlatmaya çalışıyorlar ama bizim 16 yıldır yaptıklarımız var bu ülkeye. AK Parti’nin ve AK Parti Hükümetlerinin kattığı değerler ortada. Türkiye’yi hakikaten çağ atlatacak bir seviyeye getirdik Elhamdülillah. Esnafımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve halkımızla konuştuğumuz her yerde büyük bir teveccüh görüyoruz. Ama yapılacak daha çok iş var. Çünkü Türkiye büyüyor, dünya giderek farklı noktalara gidiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın samimiyetine, dürüstlüğüne ve çalışkanlığına inanan milletimiz, bugüne kadar ona inandığı için destek vermiş ve inşallah bu seçimde de bu desteği yine verecek. Allah’ın izniyle yüzümüzün akıyla Giresun’dan çok iyi bir netice alacağımıza inanıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.’’ İfadelerini kullandı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir