Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10027 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   12 Ekim 2017 - 11:51

Altınlarınız Değerinin Korurken, Ek Gelir Elde Edeceksiniz

Büyüt
Küçült
Altınlarınız Değerinin Korurken, Ek Gelir Elde

Altınlarınız Değerinin Korurken, Ek Gelir Elde Edeceksiniz

Hazine Müsteşarlığı tarafından, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla başlatılan altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası işlemleri Ziraat Bankası şubelerinden yapılmaya başlandı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Eynesil Ziraat Bankası Şube Müdürü Hayati Küçük, evde duran altınlarını bankaya getirenlerin altınlarının hazine garantisi altında bankada muhafaza edilerek, ayrıca yüzde 2.40 oranında gelir elde edebileceklerini belirtti.

Küçük yaptığı açıklamada, “ Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası alacak müşterilerin, yastık altında duran altınlarını kayıp - çalınma riski olmadan, devlet güvencesinde yatırıma dönüştürme imkânı olacaktı ve böylece ülke ekonomisine de önemli miktarda kaynak oluşturulacaktır. Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası alacak müşterilerin, vade süresince 6 ayda 1 net yüzde 1.20, yıllık ise yüzde 2.40 gelir elde edileceklerdir.

VERGİ YOK, DEVLET GÜVENCESİ VAR

Altınların bankaya getirilmesi durumunda elde edilecek olan gelirlerden vergi alınmayacağını da belirten Eynesil Ziraat Bankası Şube Müdürü Hayati Küçük,”Altınlarınız çalınmaya, hırsızlığa ya da olası doğal afetlerden korunmuş olacak bunun yanı sıra ek kazanç elde edilecektir. Bankaya teslim edilen altınlar Devlet garantisinde olacaktır. Altınlarını bu şekilde muhafaza ederek ek kazanç elde etmek isteyenler en yakın Ziraat Bankası şubesine uğrayarak

Gerekli bilgileri ve belgeleri temin edebilirler”  dedi. Ahmet CEYLAN



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir