Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17047 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   17 Aralık 2018 - 21:10

Alucra Vakfı Baba'ya Emanet

Büyüt
Küçült
Alucra Vakfı Babaya


Alucra Eğitim ve Kültür Vakfı, 16 Aralık 2018 Pazar günü İBB Çırpıcı Sosyal Tesislerinde Olağan Genel Kurulunda yeni başkanını seçti.
Alucra Eğitim ve Kültür Vakfının 16 Aralık 2018 Pazar günü İBB Çırpıcı Sosyal Tesislerinde yapılan Olağan Genel Kurulunda, Alucra Vakfının yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerinin seçimi yapıldı.
Merkezi İstanbul'da bulunan Alucra Eğitim ve Kültür Vakfı yeni yönetim kurulu seçimi için İBB Çırpıcı Sosyal Tesislerinde vakıf mütevelli üyeleri sandık başına gitti. Kongrede Süleyman Baba ve Soner Seferoğlu adaylıklarını açıklayarak yeni dönemde yapacakları faaliyetleri hakkında vakıf üyelerine projelerini açıkladılar.
Kongrede protokol ve Vakıf faaliyetleri hakkında yapılan konuşmaların sonunda gündemin seçim maddesine geçildi. Kapalı zarf usulü ile yapılan oylama sonucunda Vakıf Mütevelli üyelerinin kullandıkları geçerli oyların 282'sini alan Süleyman Baba’nın listesi seçimi kazandı. Diğer aday Soner Seferoğlu'nun listesi ise 171 oyda kaldı.
Seçim sonucunda her iki adaydan birlik ve beraberlik mesajı verildi
Sonuçların açıklanmasından sonra, Alucra Eğitim ve Kültür Vakfının yeni başkanı Süleyman Baba, Soner Seferoğlu ile birlikte el ele vererek birlikte teşekkür konuşması yaptılar. Kazananın Alucra olduğunu ifade ederek yaptığı konuşmasında "Bu seçim Süleyman Baba, Soner Seferoğlu meselesi değil, bu mesele Alucra vakfımızı daha ileriye götürme meselesidir. Bu günkü hizmet yarışında emek veren Soner kardeşime ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Değerli vakitlerini ayırıp buraya gelerek bizlere destek veren tüm delege ve misafirlerimize teşekkür ediyorum. Kazanan Alucra olsun diyorum." diyerek sözlerini tamamladı. Soner Seferoğlu ise konuşmasında kendilerine destek destek veren herkese teşekkür ederek, "Alucra'mız için bundan sonra en güzeli olmasını temenni ediyor, seçimi kazanan yeni yönetimin her zaman yanında olacağız" diyerek sözlerini tamamladı.
Alucra Vakfının Yeni Yönetim Kurulu
Süleyman Baba, İbrahim Tepe, Selami Sivritepe, Mustafa Yurtsever, Ali Rıza Yakupoğlu, Salim Kuzyurt, Fatih Urkaç, Adnan Saatçi, Adnan Kaya, Erdal Aşkın, Yaşar Uran, Arif Dede, İlhami Konukçu, Cem Ekiz, Fatih Demirağ.
Süleyman Baba Kimdir
1970 Alucra doğumlu olan Süleyman Baba, ilk,orta ve lise tahsilini İstanbul’da farklı okullarda bitirdikten sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra İstanbul Üniversitesi MBA(Management Business Administration) programını bitirdikten sonra çalışma hayatına başlamıştır. Birçok STK’da çeşitli görevlerde bulunmuş olan Süleyman Baba, halen İstanbul Ticaret Odası Komite Başkan Yardımcılığı, Giresun Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği, Zücder Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürmektedir. İş hayatında ulusal ve uluslararası arenada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmekte olan bir markanın sahibi olan Süleyman Baba, İngilizce bilmekte olup evli ve üç çocuk babasıdır.
Hüseyin Şenel Odacı
www.sebingundem.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir