Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 20334 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   05 Aralık 2018 - 17:58

Alucra'da Radyo MYO Deneme Yayınına Başladı

Büyüt
Küçült
Alucrada Radyo MYO Deneme Yayınına



Alucra Turan Bulutcu Meslek Yüksekokulu Medya ve İletişim Bölümü öğrencilerinin uygulama eğitimleri için kurulan radyo stüdyosu ilk deneme yayınını yaptı.
İnternet üzerinden yayın yapacak Radyo MYO 15 Aralık Cumartesi günü saat: 21:00’de ilk canlı yayınıyla aktif yayın hayatına başlayacak. Radyo MYO’nun öğrencilerin eğitimine ve yaşadıkları ilçede daha keyifli zaman geçirmelerine katkı sağlayacağını vurgulayan müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Fikret Uslucan düşüncelerini şu şekilde dile getirdi.
“Biz Alucra Turan Bulutcu Meslek Yüksekokulu’nun tüm akademisyenleri olarak her zaman uygulamalı eğitimin faydasına inananlardanız. Bu bağlamda şimdiye kadar yaptığımız çalışmalar uygulamalı bölümlerimizin atölyelerini geliştirmeye dönük olmuştur. Açılışını yapacağımız radyo stüdyomuz da bu çalışmalarımızın en önemli meyvelerinden diyebilirim. Elbette böylesine profesyonel bir stüdyonun kurulması çok kolay olmadı.
Bu konuda bize her zaman destek veren kişileri ve sponsorları anmadan geçemeyeceğim. En başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun’a tüm atölyelerimizin ve radyonun kurulmasına sağladığı destekten dolayı teşekkür etmek istiyorum.
Mesaisinin önemli bir kısmını bizim için harcayan ve bu radyonun kurulmasına öncülük eden Alucra Haber Genel Yayın Yönetmeni Kadir Bekiroğlu’na, teknik olarak bilgi ve becerisinden fazlaca yararlandığımız Öğr. Gör. İbrahim Gökhan Gürsoy’a, stüdyonun yapım aşamasında bizim için çok koşturan ve yorulan Halit Petek’e ve yapım sırasında neredeyse maddi haklarının tamamından feragat ederek okulumuza hizmet adına çalışan ustalarımız Sait Polat, Ali Tuncel ve Hayati Aşkın’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Aynı zamanda bizim sınırımızı aşan bütçesiyle bu stüdyonun yapımına maddi olarak destek veren sponsorlarımız; değerli eğitimcimiz Arif Dede'ye, Adem Delice'ye, Fatih Gündüz’e, Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcı Şerife Taşbaşı’na, Alucra Koman Köyü’nden isminin duyulmasını istemeyen bir vatandaşımıza ve Cafe Pena’ya çok teşekkür ederim. Umarım Radyo MYO öğrencilerimiz ve Alucramız için hayırlı olur.” dedi.
Haber: Kadir BEKİROĞLU / Alucrahaber.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir