Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10662 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   07 Eylül 2017 - 19:21

Amacımız, Süper Amatör Kümeye Yükselmek

Büyüt
Küçült
Amacımız, Süper Amatör Kümeye

2016-2017 Giresun 2. Amatör Lig Şampiyonu olan Ören Belediyespor Kulübü tarfından birlik ve beraberlik gecesine düzenledi.

Ören Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen geceye, Ören Belde Belediye Başkanı Habip Usta, Ören Kalkındırma Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Metin Özarslan,

Giresunspor Asbaşkanı Sacit Ali Eren, Türkiye Judo Federasyonu Genel Sekreteri Rahman Emeksiz, teknik heyet, futbolcular ve davetliler katıldı.

Gecede konuşan Ören Belediyespor Kulüp başkanı Bekir Süreyya Özarslan, Örenspor’a emeği geçmiş ve ebediyete göçmüş olanlara rahmet dileyerek,” Hayatta olan yönetici ağabeylerimize ve futbolcu kardeşlerimize sağlıklı, hayırlı uzun ömürler diliyorum.

Ören Belediye Spor Kulübü bu sezon Giresun 2. Amatör Ligde şampiyon olmuş, şampiyonluk kupasını beldemize getirerek bizleri onurlandırmıştır. Uzun bir aradan sonra 2. Amatör kümeden 1. amatör kümeye yükseldik. Şimdi amacımız 1. amatör kümeden süper amatör kümeye yükselmektir. Başta Teknik Direktörümüz Suat Emeksiz olmak üzere takım kaptanımızı, tüm futbolcuklarımızı tebrike ediyorum. Yağmur,  kar soğuk denmeden takımımızı destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.

Bu başarı terle, azimle, fedakârlıkla ve aşkla gelen başarıdır. Bu başarının sonunda elde edilen birlikteliktir, beraberliktir ve  gurudur” dedi

BAZI VAZGEÇİLMEZ DEĞERLERİMİZ VARDIR

Ören Kalkındırma Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Metin Özarslan ise,”Ören Beldesi olarak bazı değerlerimizi vardır. Bunlar bir ailenin çocukları gibidir. Ören 1963 yılında belde olmuştur. Bu bizim için büyük bir değerdir. Gurbetteki Örenlilerin birleştirici gücü olarak kurulan Derneğimiz de beldemizin bir değeridir. Diğer taraftan 1986 yılında kurulan Örenspor’da beldemizin bir değeridir. Bu üç değerimizi özellikle korumalıyız.

Ören Yardımlaşma ve Kültür Derneği olarak kulübümüze desteklerimiz devam edecektir” dedi.

Ören Belde Belediye Başkanı Habib Usta’da Belediyesopor’un başarısından gurur duyduklarını belirterek, “Ören Belde Spor Kulübümüz 1986 yılında Orhan Musaoğlu önderliğinde kurulmuş olup bu güne kadar birçok başarılara imza atmıştır. 2016-2017 sezonunda şampiyon olan Kulübümüzün teknik adamlarından yöneticilerine ve futbolcularına kadar emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.  

Program sonunda Ören Belde Belediye Başkanı Habip Usta’ya Ören Kalkındırma Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Metin Özarslan’a,  Giresunspor Asbaşkanı Sacit Ali Eren’e ve Amber Çay San. ve Tic. A:Ş yönetimine plaket verilerek takımın formaları hediye edildi. Ahmet CEYLAN



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir