Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17179 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   20 Şubat 2017 - 19:03

Amerika'da Çılgın Girişimci (Giresun'lu )

Büyüt
Küçült
Amerikada Çılgın Girişimci  (Giresunlu

*Gerçek Bir Azim Ve Başarı Öyküsü....
Kağıthane Urfadan tesisleri sahibi Alucralı iş adamı Adem Delice'nin gerçek bir azim ve başarı öyküsü..
*Yaşam hikayesi romanlara konu olacak Giresun Alucra'lı hemsehrimiz Adem Delice'nin  Pazar kahvaltısına Giresun Medya platformu olarak konuk olduk.
Giresun Medya platformu Başkanı Sadi Toygar ile yönetim kuruluna ziyaret dolayısıyla teşekkürlerini sunan Adem Delice, Okyanusun öte tarafına gidişin serüvenini ve iş  yaşamını anlattı
1986 yılında  hayatında ilk kez bindiği gemiyle Amerika'ya giden üç yıl süre ile sokaklarda geceleyen ve cuzi bir  ücretle benzin istasyonunda çalışırken sevgililer gününde İspanyol garsonların yerine bulaşık yıkamak için gittiği restorantta hayatının kararını vererek önce İngilizce sonra İspanyolca öğrenip bugün Amerika'nın  3 eyaletinde herbirinde  950 çeşit menünün olduğu yüzlerce kişiye ekmek veren üç restoran işleten hala ilk günün heyecanını yaşayan çılgın Türk,Çılgın  bir girişimci.
Alucra Hacı Hasan köyünden Ocakçı Mehmet'in oğlu olduğunu söyleyen Adem Delice örf ve adetlerini Amerika 'da yaşadıklarını belirterek İstanbul'da Urfadan tesisleri adı altında 2 tanede işletmesi olduğunu,Urfadan isminin Urfa'lı ortakları beraber koyduklarını ve çok iyi bir birliktelik yaptıklarını söyledi.
Memleketi Giresun ve Alucra'yı çok sevdiğini belirten Adem Delice,Amerika Maryland şehrinde yaşadığını zaman zaman Türkiye'de dostları ile buluştuğunu söyleyerek Amerika 'da en büyük cami açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'a sevgisini göstermek için Türk Bayrağı ile birlikte "sevgili Reis hoşgeldin " yazılı bir  pankart açtığını belirtti. Bu pankartın televizyon ve gazetelerde gündem olduğunu belirten Delice,Amerika Maryland bölgesinde yemek sektörü konusunda söz sahibi olduklarını belirtti .
İşletmelerinin Amerika 'da  Cambridge Diner ve Eston Diner olduğunu belirten Adem Delice İstanbul'da bulunan Urfadan kebap tesislerinde düğün,nişan toplantı ve iftar programları yapılacak 1.000 ve 500 kişilik ayrı ayrı salonları olduğunu belirterek tüm hemserilerine kapılarının açık olduğunu söyleyerek  selam ve sevgilerini iletti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir