Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17063 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Haziran 2020 - 18:58

Aydın Bakan Soylu’yu makamında ziyaret etti.

Büyüt
Küçült
Aydın Bakan Soylu’yu makamında ziyaret

 

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen görüşmede Giresun’la ilgili genel değerlendirmede bulunuldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Piraziz ilçesinin ihtiyacı olan Hükümet Konağının yapımıyla ilgili talimat verdiğini ifade eden Aydın; “Proje çalışmalarına hızlı bir şekilde başlıyoruz. Bu vesileyle Pirazizli hemşehrilerime en iyi şekilde hizmet verecek hükümet konağının sözünü de almış bulunuyoruz. İnşallah bu seneye yetişmezse de 2021 yılında ihalesi yapılmış hale gelecek ve ilçemizin duyduğu bu ihtiyacı da gidermiş olacağız.

AK Parti döneminde yeni hizmet binalarının açıldığı, mevcut hizmet binalarının restore edilmesiyle birlikte tüm kamu kurum ve kuruluşlarının değişim ve dönüşüm içerisinde olduğu aşikârdır. Modern mimari yapılarıyla birlikte, vatandaşlarımızın her türü ihtiyacını karşılayacak düzeyde inşa edilen bu yapılar, hizmet standartlarını arttırmakla birlikte bürokrasinin de hızlanmasına olanak sağlamıştır.

Bizler aziz milletimizin ihtiyaç duyduğu çok önemli tasarı ve teklifleri yasalaştırma gayretinin yanında Giresunlu hemşehrilerimizin hizmet imkanlarının artması yönünde çalışmalarımızıda sürdürüyoruz. Bu vesileyle görüşmemizin ilçemiz ve ilimiz adına tüm hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyor, Sayın Bakanımıza nazik ev sahipliği için teşekkür ediyorum.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir