Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9291 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   24 Mart 2017 - 14:09

Başbakan Yardımcımızdan Hastane Açılışı

Büyüt
Küçült
Başbakan Yardımcımızdan Hastane

Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli ve Sayın Valimiz Hasan Karahan, Espiye ilçesinde hizmete yeni giren Devlet Hastanesinin açılışını yaptı.

Bir dizi açılış ve temel atma töreni için ilimize gelen Başbakan Yardımcısı Canikli, Görele’de gerçekleştirilen toplu açılış ve temel atma töreni programının ardından, Vali Karahan ile birlikte, Espiye ilçesinde yeni yapılan Devlet Hastanesinin 23 Mart Perşembe günü saat 15.00 de gerçekleştirilen resmi açılışı törenine katıldı.

Tören alanına gelişte coşkulu bir kalabalık tarafından, sevgi gösterileri ile karşılanan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, kendisine gösterilen yoğun ilgi ve sevgi gösterilerini karşılıksız bırakmayarak vatandaşlarla yakından ilgilendi.

Vali Karahan, açılış töreninde yaptığı konuşmasında, son teknolojiyle donatılan Espiye Devlet Hastanesinin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek “Hayırlı olsun güzel bir hastaneye kavuştuk. Bölgemizin en güzel hastanesi. Biraz gecikmeli oldu ama bu bizim elimizde olmayan sebeplerdendi. Hepimiz gece-gündüz buranın bitmesi için mücadele ettik. Bitti çok şükür. Çok güzel bir eser kazandık. Espiye’miz günden güne gelişiyor büyüyor. Daha da güzel olacak potansiyelimiz var. Başbakan Yardımcımız Sayın Canikli’nin desteği olduğu sürece daha da güzel hizmetler alacağız. Giresun alıyor, almaya devam edecek. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Törende bir konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli de “Önce hizmet dedik, halka hizmet dedik. Bugüne kadar hep bu düsturla hareket ettik değerli hemşerilerim. Allah’ın izniyle milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Elbette eksiğimiz olur normaldir. Bazen gecikme olur. Nitekim bu hastanede tamamen Vali beyin söylediği gibi bizim dışımızdaki nedenlerle gecikti. Hızımıza müteahhitler yetişemiyor, ayak uyduramıyor. Bu hastanemiz 75 yataklı gerçekten son derece modern, son derece lüks bir hastane oldu. Öncelikle Espiye'ye hayırlı olsun, hepinize hayırlı olsun. Şimdi bugün bu yatırımları belki çok önemsemiyoruz ne olacak yani, sonuçta hastane deyip geçiyoruz. Devraldığımız tablo bütün alanlarda olduğu gibi sağlık alanında da tam bir içler acısıydı gerçekten. Türkiye'nin her yerinde sağlık hizmeti denen şey yoktu. Ne hastane odasında girilebilecek doğru düzgün bir hastane ne de doktor ne de ilaç vardı. Biz bunların hepsini yaşadık. Hatırlatmak istemiyorum ama Türkiye’nin bu alanda da kaydettiği ilerlemeyi de görmemiz gerekiyor hepimizin görmesi gerekiyor. Bu tesisler bizim için sizin için milletimizin içindir”  ifadelerini kullandı.

Protokol konuşmaların ardından Espiye Devlet Hastanesinin resmi açılışı; Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ve eşi Hatice Canikli ve Vali Hasan Karahan ve eşi Şule Meral Karahan, Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Av. Sabri Öztürk tarafından hep birlikte açılış kurdelesinin kesilmesi suretiyle gerçekleştirildi.

Açılış sonrası hastaneyi gezen Başbakan Yardımcısı Canikli ve Vali Karahan, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek durumları hakkında doktorlardan bilgi aldılar.

Espiye Devlet Hastanesi; 14 bin m2 arazi üzerinde 4 bin 500 m2’lik alana inşa edilerek, 11 Kasım 2016 tarihinden itibaren yeni binasında hizmet vermeye başladı. 75 yataklı Espiye Devlet Hastanesinde; 2 dahiliye, 1 çocuk, 1 kadın doğum, 1 acil ve perşembe günleri kardiyoloji olmak üzere 3 uzman doktor, 5 pratisyen toplam 110 personelle,  hem dahili hem cerrahi branşlarda poliklinik hizmeti sunuluyor.

Espiye Devlet Hastanesinin açılış törenine; Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ve eşi Hatice Canikli, Vali Hasan Karahan ve eşi Şule Meral Karahan, Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve eşi, Giresun Milletvekili Av. Sabri Öztürk, il ve ilçe protokol mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir