Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16262 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Ocak 2019 - 22:19

Başer, CHP’li Hakan Türker’e cevap verdi

Büyüt
Küçült
Başer, CHP’li Hakan Türker’e cevap
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer, CHP’li Hakan Türker’e cevap verdi

Geçtiğimiz günlerde bazı yerel gazetelere konu olan, CHP Merkez ilçe başkanı Hakan Türker’in yapmış olduğu, özellikle iktidarımızın icraatlarını, yönetim biçimini ve ekonomiyi hedef alan demeçlerini hayretle karşıladığımızı beyan etmek isterim.
CHP’li ilçe Başkanı, mensubu olduğu Partisine tam da yakışır bir tutum sergileyerek, boş laflarla Giresunlu hemşehrilerimizi meşgul etmeye ve kendisini partimiz üzerinden gündemde tutmaya çalıştığını görüyoruz.
Bu tutum ve davranışların CHP siyasetinin tezahürü olduğunu unutmamakla birlikte, milletimizin böyle algı oyunlarına kulak dahi asmadığı artık bilinmektedir.
CHP’nin yıllardır yalan ve boş iftira üzerine kurulan ve milletimizin aklıyla alay eden siyasi tavırları, vatandaşlarımızca demokratik yollarla her zaman hesabı kesilmiş, bu anlayışı defalarca sandığın dibine gömmüştür.
 “Kulakları vardır duymazlar, gözleri vardır görmezler, dilleri vardır gerçekleri söylemezler “ örneğindeki gibi, CHP’li yöneticilerin bu tavırlarına maalesef milletçe katlanmaya devam etmekteyiz.
Unutulmamalı ki; iktidarlarımız döneminde, hayal bile edilemeyen hizmetler ve icraatlar gerçeğe dönüşmüş, ülkemiz yatırımlarla adeta ayağa kalkmış ve vesayetler dönemi sona ermiştir. Keza IMF kapılarından kurtularak, hatırlamak dahi istemediğimiz anılardan, nerelere gelindiğini aziz milletimiz çok iyi bilmektedir. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde iktidarımızın başarısı her zaman milletimiz tarafından takdir edilmiştir. Yaşanılan tüm olumsuzluklara ve engellere rağmen iktidarımız, milletimizin refahı için hizmet etmeye azim ve kararlılıkla devam etmektedir.
Bizi eleştiren bu zihniyetin, yönetici oldukları dönemlerde milletimize yaşattıklarını unutmak mümkün değildir. Geçmişten gelen gelenekleri ile mensubu olduğu CHP’li Giresun Belediyesinin, çalıştırdığı personellerinin emeğinin karşılığını dahi vermekte acze düşen, borç batağı içinde yüzen, yatırım, hizmet ve proje üretmekten yoksun olduğu gerçeklerini unutup, eleştirel ekonomi dersleri vermeye yeltenmesi ise tam bir komedidir.
Sayın İlçe Başkanına tavsiyemiz, eleştiri yaparken CHP’nin milletimize yaşattığı zulümleri ve Giresun’u yerelde ne hale getirdiklerini bir an bile unutmamasıdır. Kapitalist düzeni merak ediyorsa, kendi siyasi anlayışının icraatlarını ve mazisini araştırmasını öneririz.
Hafıza-i beşer nisyan ile malüldür.
Kendi hafızaları silinmiş olabilir ancak, milletimizin hafızası her zaman tazeliğini koruyor.  31 Mart’ta hemşehrilerimizin hangi düzenden kurtulacağı gayet bellidir.
Saygılar.
MEHMET BAŞER
AK PARTİ GİRESUN MERKEZ İLÇE BAŞKANI



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir