Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 21543 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Ocak 2019 - 22:22

BAŞKAN AKSU, GENÇLERİN HALI SAHA MAÇINI İZLEDİ

Büyüt
Küçült
BAŞKAN AKSU, GENÇLERİN HALI SAHA MAÇINI

BAŞKAN AKSU, GENÇLERİN HALI SAHA MAÇINI İZLEDİ
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, halı sahada Tepeköy’lü gençlerin maçını izledi.
Dereli Tepeköy Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği gençlerinin halı saha maçına sürpriz yaparak gidip maç izleyen Başkan Aksu, Dernek Başkanı Kesim Kırkaya, yönetim kurulu üyeleri ve gençlerle oturup çay içip, sohbet etti.
Maç başlamadan önce Başkan Kerim Aksu, sahada top ile birkaç hareket yaparak gençlerden alkış topladı. Bu anlar güzel görüntülere sahne olurken, maçın başlama vuruşunu ise yine Başkan Aksu yaptı.
Belediye Başkanımız Kerim Aksu’yu aramızda görmek bizleri gururlandırdı diyen Dernek Başkanı Kesim Kırkaya şunları söyledi; “Derneğimiz tarafından yaklaşık iki aydır her hafta sonu halı saha maçı yapıyoruz. Takımların tamamında gençlerimiz oynuyor. Birlik ve beraberliğimizin her daim sımsıkı olması için böyle bir etkinlik başlattık. Gayet güzel gidiyor. Gençlerimiz haftanın iş yorgunluğu ve stresini burada ter dökerek atıyorlar. Bu haftaki maçımızda sizi aramızda görmek çok güzel bir şey. Bizleri unutmayarak gelip böyle bir sürpriz yaptığınız için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.”
Kendisinin de gençlik yıllarında futbol oynadığını belirten Başkan Aksu sözlerine şöyle devam etti; “Futbol oynamak en güzel spor dallarından birisidir. Siz gençlerin her hafta böyle bir etkinlik yapması çok güzel bir şey. Bunun devamını her zaman yapmanızı isterim. Bu etkinliği yaptığınızı duydum, sizleri ziyaret edip, nasıl top oynuyorsunuz görmek istedim. Sizlerle olmaktan çok mutlu oldum. Siz gençler bizim geleceğimiz ve en büyük güvencemizsiniz. Sizleri seviyorum.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir