Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12718 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   23 Kasım 2017 - 17:18

Başkan Aksu Öğretmenler Günü Mesajı Yayınladı

Büyüt
Küçült
Başkan Aksu Öğretmenler Günü Mesajı

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Aksu mesajında şu görüşlere yer verdi;

“Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda geleceğimizi aydınlatan, özgürlüğü, bağımsızlığı, ulusal egemenliği, cumhuriyeti ve demokrasiyi çocuklarımıza öğreten öğretmenlerimize, öncelikle minnetlerimi ve sevgilerimi iletmek istiyorum. Bu değerleri koruyup yüceltecek kuşakları yetiştiren öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum.

Zorluklara aldırmayıp, ülkemizin her köşesine ulaşarak fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarmak için var gücüyle çalışan tüm öğretmenlerimize toplum olarak borcumuzu hiçbir zaman unutmamalıyız. Öğretmenlerimizi sadece 24 Kasım günlerinde hatırlamak, onlara yapılacak en büyük haksızlıktır.  Görev yapan öğretmenlerimizin yanında olmak, emekli olan öğretmenlerimizi ziyaret etmek, yaşamını yitiren öğretmenlerimizi unutmamak hepimizin ödevidir.

Fedakârca yaptığı görevinin karşılığında elde ettiği gelirle geçim sıkıntısı çeken öğretmenlerimizin birçoğu ek iş yapmak zorundadır. Öğretmenlerimizi bu durumdan çıkarmak, toplumun en saygın katına yükseltmek, hepimizin öncelikli görevidir. Bizler bu makamlara onların sayesinde geldik. Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, yaşamını yitiren öğretmenlerimizi saygıyla anıyor, sağlık sorunları olanlara şifalar diliyor, emekli öğretmenlerimizin, öğretmenlik hayali ile eğitimini tamamlamış, ancak atanamayan öğretmenlerimizin ve çocuklarımızı geleceğe hazırlayan, geleceğimizin mimarı olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir