Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16141 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   11 Kasım 2018 - 09:49

BAŞKAN AKSU, SABAH KAHVALTISINA KONUK OLDU

Büyüt
Küçült
BAŞKAN AKSU, SABAH KAHVALTISINA KONUK


Giresun Belediyesi Başkanı Kerim Aksu, vatandaşlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Malpazarı mevkiinde bulunan ve çoğunlukla inşaat işçilerinin toplanma merkezi olan bir çay ocağına davet edilen Başkan Kerim Aksu burada vatandaşlar ile bir araya geldi.
Bu zamana kadar yapılan ve yapılacak olan belediye çalışmaları hakkında da vatandaşlara bilgi veren Aksu; “İnsanları ile güzelleşen, her geçen gün modern ve gelişen bir şehir olan Giresun için çalıştıklarını kaydetti.”
Düzenlenen kahvaltı programına katılan Başkan Aksu şunları söyledi; “Geleceğini emeği ve bileği ile kazanan işçi kardeşlerimizle bir arada olduk. Hazırladıkları kahvaltı programına bizleri davet ettiler. Bir arada kahvaltı yapıp, hatırlarını sorduk. Bizlerden yapmamızı istedikleri konular üzerine konuştuk. Fikir alış verişi yapıp, taleplerini dinledik. Bizleri sofralarına davet eden ve buraya katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.”
Başkan Aksu, yaklaşık bir saat süren kahvaltı programının ardından bölgeden ayrılmadan önce, sabah iş yerlerini açan cadde üzerindeki esnaflara da uğrayıp hayırlı işler dileğin bulundu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir