Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9528 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   12 Aralık 2017 - 18:42

Başkan Karapıçak'tan Özel Misafirlere Söz!

Büyüt
Küçült
Başkan Karapıçaktan Özel Misafirlere

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, Özel misafirleri ile bir araya geldi.

Yaklaşık 3 yıldır faaliyetlerini yürüten Tirebolu Belediyesi Engelli Koordinasyon Birimi, düzenlemiş olduğu yemekte Başkan Karapıçak'ı özel misafirleri ile buluşturdu.

Kurulduğu günden bu yana engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak, sorunlarını çözmek adına bir ilke imza atan Birim, Engelli bireylerin Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak ile görüşerek sorunların direk muhatabına ulaştırılmasını sağlamış oldu.

Gerçekleşen yemekte engelli bireyler, bugüne kadar yapılan hizmetleri için Başkan Karapıçak'a teşekkür ederek toplum içinde daha fazla rol almak istediklerini ve hayatları zorlaştıran değil kolaylaştıran hizmetlerin devam etmesi gerektiğini vurguladılar.

Ayrıca günlük hayatta yaşadıkları sıkıntıların hızlı bir şekilde çözülmesi talebinde bulunan Engelli vatandaşlar, Başkan Karapıçak'tanEngelli vatandaşlara özel kurulacak Whatsapp Hattı sözünü verdi.

Kurulacak olan Whatsapp Hattı ile Engelli vatandaşların günlük hayatta yaşamış oldukları problemleri en aza indirerek kısa sürede çözülmesi hedefleniyor.

Engelli Koordinasyon Biriminin organize etmiş olduğu yemeğe, Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak'ın yanı sıra Ak Parti Tirebolu İlçe Başkanı Hasan Durmuşkaya ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Durmuş Ali Aydın'da katılarak destek sözü verdiler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir