Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3782 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   15 Haziran 2022 - 09:15

EYNESİL FEDERASYONU BAŞKANLIĞINA “BAYRAM” SEÇİLDİ

Büyüt
Küçült
EYNESİL FEDERASYONU BAŞKANLIĞINA “BAYRAM”

 

Eynesil Dernekler Federasyonu’nun 4.Olağan Genel Kurulu yapıldı.  İstanbul’da faaliyet gösteren 16 derneğin bağlı olduğu Eynesil Dernekler Federasyonu olağan genel kurulunda başkanlık seçimi de gerçekleştirildi. İki adayın katıldığı seçimde 72 oy kullanıldı. Adaylardan Murat Baş 12 oy alırken, Adem Bayram 60 oy alarak Eynesil Dernekler Federasyonu’nun yeni başkanı oldu.

3 yıllık süreyle Eynesil Dernekler Federasyonu Başkanlığına seçilen Adem Bayram,” Kazanan Eynesil oldu. Biz birlikte güçlüyüz” dedi.

Kongre sonunda konuşan Başkan Bayram,” Sevgili hemşehrilerim, kıymetli delegeler; Eynesil Dernekler Federasyonumuz Eynesillilerden aldığı güçle destekle değerlerimizi yaşatmaya çalışmaktadır. Ülkemizin kültürüne, folkloruna hepsinden önemlisi ekonomisine katkıda bulunmaya gayret göstermektedir.

Yurdumuzun her köşesi değerlidir, her yörenin belirli inanışları, tarihi, kültürü yaşam felsefesi vardır. Bu değerlerin, yıllardır süre gelen varlıkların devamlılığını sürdürecek olanlar bu yerlerin mensuplarıdır. Bizde bu bilinçle faaliyetlerimizi yapmaya çalışacağız. Her bölge insanının yöresel, kültür ve değerlerine sahip çıkması, toplumsal anlamda ülkemizin değerlerine sahip çıkması demektir. Bu sorumluluğu yöre halkı olarak her zaman taşımalıyız.

Bizleri aday olmaya iten neden Eynesil’in, bölgemizin geçmişteki değerlerini, gelecekteki değerleriyle bütünleştirerek daha da ileriye taşınmasına yardımcı olmak; Yöremizin tanıtılmasına ve her yönüyle kalkınmasına katkıda bulunmaktır.

Çünkü doğduğumuz yere karşı vefa borcumuzu ödeme arzusundayız.

Kongre sürecinde şahsıma destek olan, katkı sunan herkese, Delegelerimizin tamamına minnettarım. Güzel temennileriniz ve tebrikleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Görevi devraldığım kıymetli Başkanım, ağabeyim Ayhan Aslan’a İlçemize yapmış olduğu hizmetleri için ayrıca teşekkür ediyor, bundan sonrada istişare halinde çalışmaya devam edeceğiz.

Kazanan Eynesil oldu. Biz birlikte güçlüyüz.” dedi.

Haber Ahmet CEYLAN



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir