Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13966 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Aralık 2017 - 17:24

Başkan Yakar, Doğalgaz çalışmalarını inceledi

Büyüt
Küçült
Başkan Yakar, Doğalgaz çalışmalarını

Bulancak’ta 8 Aralık 2017 Cuma günü ilk kazması vurulan doğalgaz çalışmaları hızla ilerlerken, Belediye Başkanı Recep Yakar, çalışmaları yerinde inceleyerek yakından takip etti.

Eski cezaevi mevkiinden başlayan ve 15 Temmuz Şehitler Caddesi ile Millet Caddesi boyunca tamamlanması planlanan doğalgaz hattı bir hafta gibi kısa bir süre geçmesine rağmen Dükkan Boğazı mevkiine kadar ilerledi. 2018 yılı sonunda Bulancak’ta doğalgaz kullanımına başlanacağını tekrarlayan Belediye Başkanı Yakar, “Bulancak’ın her yerinde devam eden altyapı ve üst yapı çalışmalarımızı hızlı ve koordineli bir şekilde yürütüyoruz. En önemli altyapı çalışmalarından olan doğalgaz hattı döşeme çalışmalarımızda hızla ilerliyor. Bir hafta gibi kısa bir süre geçmesine rağmen Cezaevi Mevkiinden başlayan hat, an itibarı ile Dükkan Boğazı mevkiini geçmiştir. Toplamda 1600 metrelik hat kısa sürede tamamlanarak 15 Temmuz ve Şehitler Caddelerimizde üst yapı işlerine başlayacağız. İlçemizin en işlek ve önemli caddeleri olan bu caddelerimiz tamamlandığında Bulancak’ta ki asıl değişimi fark etmiş olacağız. Doğalgaz çalışmalarındaki hızlarından ve özverili çabalarından dolayı AKSA Doğalgaz şirketine, sabır ve anlayışlarından dolayı da halkımıza ve esnafımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Yakar, doğalgaz hat çalışmaları incelemelerinin ardından Şemsettin Caddesinde yapılan kaldırım çalışmalarını inceleyerek, ilçemizde bulunan ve kötü amaçla kullanılan metruk binaların yıkımı kapsamında Postane caddesinde bulunan metruk binanın yıkımına katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir