Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10931 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   13 Aralık 2017 - 18:17

Başkan Yakar, öğrencilerle buluştu

Büyüt
Küçült
Başkan Yakar, öğrencilerle
Yoğun mesaisine rağmen sosyal etkileşimlere önem veren Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Züfer Mustafa Eriş Ortaokulunu ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti.
Sabah saatlerinde ilçede bulunan Züfer Mustafa Eriş Ortaokulunu ziyaret eden Başkan Yakar, ilk olarak Anaokulu öğrencilerini ziyaret ederek çeşitli hediyeler dağıttı. Öğrencilerle sohbet edip, şakalaşan, adeta onlarla çocuk olan Başkan Yakar’a öğrencilerde büyük ilgi gösterdiler.
 
ÖĞRENCİLERLE DOĞALGAZI KONUŞTU

Daha sonra okul bahçesinde bulunan öğrencilerle de sohbet eden Başkan Yakar’a bir öğrenci ilçede devam eden doğalgaz çalışmalarını sordu. Öğrencinin Bulancak için önemli bir gelişme olan Doğalgaz sorusundan büyük memnuniyet duyan Başkan Yakar, uzun uzun çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Zaman zaman yoğun işlerimizden fırsat yaratarak gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerimizi önemsiyorum. Hem yorgunluğumuzu atıyoruz hem de her kesimden ve yaştan insanımızla etkileşimde bulunarak farkındalık yaratıyoruz. Geleceğin büyükleri çocuklarımızla bir arada olduğumuz bu an bizi her yönüyle mutlu etmiştir. Özellikle bir öğrencimizin ilçemizde yaşanan gelişmelere ilgili olması, takip etmesi ve doğalgazı sorması çok sevindiricidir. Her zaman çocuklarımızın yanında olmaya, eğitimleriyle de yakından ilgilenmeye ve destek vermeye devam edeceğiz. Onlar yarınlarımızın umutlarıdır” diye konuştu.


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir