Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 19781 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   08 Ağustos 2018 - 10:50

Başkan Yakar'ın Hayvan Sevgisi

Büyüt
Küçült
Başkan Yakarın Hayvan

Başkan Yakar'ın Hayvanlara Olan Sevgisi Fotoğraflardan İbaret Değil  

 

 “Sevgi Yuvası” ünvanıyla hayvan severlerin gözdesi haline gelen Bulancak Belediyesi Hayvan Barınağı örnek barınak olarak gösterilirken, Belediye Başkanı Recep Yakar’ın sokak hayvanlarına yaklaşımı da takdirle karşılanıyor.

 Göreve geldiği günden itibaren sahipsiz sokak hayvanlarına sahip çıkan ve sağlıklı bir ortamda bakılmalarını sağlayan Belediye Başkanı Yakar, her fırsatta da bu yönünü öne çıkararak dikkatleri üzerine topluyor. Yazın havaların ısınmasıyla sokak hayvanlarının su ve mama ihtiyacı için Belediye imkanlarını seferber eden Başkan Yakar, bir taraftan da sürekli anons yaptırarak vatandaşları sokak hayvanlarına karşı merhametli olmaya davet ederek, ev ve işyerlerinin önüne su ve mama kabı bırakmaları konusunda uyarıyor. Modern ve sağlıklı ortamıyla tüm ülkede örnek gösterilen Bulancak Belediyesi Hayvan Barınağında ise başıboş köpek ve kedilerin yanında, sahipsiz kalan her türlü hayvanın bakım ve sağlık kontrolleri yapılabiliyor. Yine barınağa ulaştırılan, doğada yaralanan ve sahipsiz kalan her türlü yaban hayvanının bakımları ve sağlık ihtiyaçları giderildikten sonra ilgili yerlere teslim ediliyor.

Hayvanlara karşı ilgisi görev anlayışının ötesinde, merhamet ve sevgi dolu olan Başkan Yakar, sokakta gördüğü bir köpeğin başını okşamaktan ya da bir kedi yavrusuna süt vermekten çekinmeyecek derecede de samimi. Geçtiğimiz günlerde makam arabasıyla sahadaki çalışmaları takip eden başkan Yakar, yol kenarında gördüğü bir kedi yavrusu için arabasını durdurarak süt içirmesi ve başını okşaması ve Belediyeyi arayarak sokak hayvanları için anons yaptırması bu samimiyetin en güzel göstergesi oldu.

“Biz hayvanları Peygamber efendimizin ‘Ben size Allah’tan korkunuz, hayvanları incitmeyiniz” düsturu ile seviyoruz. Bugün yolda denk geldiğimiz yavru bir kediye su verdik. Hayvanları sevelim, kapı önlerine su ve yiyecek bırakmayı ihmal etmeyelim. Onlar Allah’ın bizlere emanetidir” diyen Başkan Yakar, herkesi hayvanlara karşı merhametli olmaya ve çevresindeki hayvanlara sahip çıkmaya davet etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir