Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15846 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   12 Aralık 2019 - 01:23

BAŞKONSOLOS’A NEZAKET ZİYARETİ

Büyüt
Küçült
BAŞKONSOLOS’A NEZAKET

ABD KARADENİZ GİRESUNLULAR DERNEĞİNDEN

BAŞKONSOLOS’A NEZAKET ZİYARETİ

 

Bir süre önce Genel Kurulunu yapan Amerika Karadeniz Giresunlular Derneği, Türkiye’nin New York Başkonsolosu Alper Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Derneğin yeniden yapılanması ve projeleri hakkında Başkonsolos Aktaş’a bilgiler veren Başkan Savaş Şahin amaçlarının Giresun ve Karadenizliler başta olmak üzere Türk toplumunun birlikteliğini sağlamak olduğunu söyledi.

Bu zamana kadar ABD’de Türklerin aleyhine yapılan faaliyetlere en büyük tepkiyi Giresunluların verdiğini ve lobicilik konusunda olumlu çalışmalar yaptıklarını belirten Savaş Şahin, “Bundan sonraki hedefimiz yaptığımız çalışmaların üzerine yenilerini koyarak faaliyetlerimizi sürdürmek olacaktır. Başta eğitim ve ekonomi olmak üzere sosyal, kültürel ve sportif alanlarda Giresunluların merkezinde olan çalışmalara ağırlık vermek istiyoruz. Çalışmalarımız dar bir bölgede değil tüm eyaletlerde imkanların elverdiği ölçüde gerçekleştirilecektir” dedi.

Türkiye’nin New York Başkonsolosu Alper Aktaş ise Amerika Karadeniz Giresunlular Derneğinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, “Türk toplumu arasında nüfus olarak önemli bir yere sahip Giresunlular birçok alanda bizleri gururlandırmaktadır. Bundan sonraki çalışmaların geleceğe ve gelecek kuşaklara yönelik kalıcı projelerden oluşması önemlidir” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretin sonunda dernek başkanı Savaş Şahin tarafından Başkonsolos Alper Aktaş’a günün anısına Giresun yapımı çini işlemeli tabak hediye edilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir