Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8483 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   04 Nisan 2011 - 13:06

Bestekar Güngör ve Şiire Üstün Hizmet Ödülü

Büyüt
Küçült
Bestekar Güngör ve Şiire Üstün Hizmet
Bestekar Güngör ve Şiire Üstün Hizmet Ödülü / Hikmet Okuyar

İstanbul, Şişli, Mecidiyeköy'deki Gaziantepliler Derneği merkezinde 02 Nisan 2011 günü saat 15.00 de tertiplenen Törenle Gaziantepli Bestekar, Şair, Şiir Proğramları Sunucusu Erol GÜNGÖR'e; 2010 Hikmet Okuyar Şiire Üstün Hizmet Ödülü verildi.

  

Türkiye genelinde gerçekleştirilen Hikmet Okuyar Tanıtım Turizm Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında tertiplenen Hikmet Okuyar Ödüllü Şiir Yarışması sonrasında genel değerlendirme yaparken Şiir dilnletileri ile şiir müzik beste şarkı türkü  yorum sohbetleri ile şiir dostlarına öncülük eden isimleri de değerlendirdiklerini söyleyen ve Hikmet Okuyar Şiire Üstün Hizmet Ödülü ile ödüllendiriyoruz.'' diyen Şüsiyad Başkanı Şair Yazar Gazeteci Hikmet Okuyar;
Gaziantepli Bestekar Şair Erol GÜNGÖR'ün şiir adına müzik beste saz ses thm tsm adına yaptığı gayretli çalışmaları ödüllendirmek için hazırladığımız şeref levhasını; Türkiye Sevdası, Şebingülü, Şebincevizli Dut Pestili armağanlarımızla birlikte Şiirler şarkılar türküler arasında; Saliha GÜLENLER, Yılmaz AYYILDIZ, Dilşade GÜNGÖR, Necmettin ÇANGA, İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, İbrahim GÜLEÇ, Birsen DOKUZOĞUZ, Latif MAHMAT, Nursen DELİKTAŞ, Gültekin KUTLUK, Süreyya GÜCÜKILIÇ, Ahmet TIĞLI, Fikret KUŞCUOĞLU, Necla SARAÇOĞLU, Merih Argiş EMA, Hasret YOLDAŞ, Aslan SEYMEN, Yasemin MUTANOĞLU, Beyhan BEŞTEPE, Vedat DEMİREL ile Gaziantepliler Derneği yöneticileri ve üyelerinin hazır bulunduğu kültür sanat ortamının sıcaklığında teslim etti.

             Acil bir durum sebiyle 20010 Hikmet Okuyar Şiire Üstün Hizmet Ödülü'nü almak için 19 Mayış 2010 Terihinde Şebinkarhisar Kalesi'ne gidemediği için üzgün olduğunu yaptığı hizetler için de takdir edilmekten mutlu olduğunu bildiren Gaziantepli  Bestekar, Şair, Şiir Proğramları Yapımcısı ve Suncusu Erol GÜNGÖR; Şebinkarahisar ile Giresun ve ilçeleri ile yakından ilgilendiğini Giresun Konulu 7. Hikmet OkUYAR Ödüllü Şiir Yarışması sonunda Hikmet Okuyar Türkiye Birincilik Ödülü  kazanan Nevşehirli Şair Dr. Nedim UÇAR imzalı GiRESUN'da GÜNBATIMI isimli şaheseri bestelediğim için övünç duyuyorum dedi.
Armağan olarak aldığı Şebingülü ile Şebincevizli Dut Pesitilini törende hazır bulunan şiir müzik şarkı türkü dostlarıyla paylaşan Erol GÜNGÖR ile törenin anısına birkaç kare de hatıra fotoğrafı çektirdik. Fotoğraf çekimleri Saliha GÜLENLER ile Merih Argiş EMA tarafından yapıldı.
    

Proroğramın, Gaziantepliler Derneği görevlileri tarafından ikram edilen çay servisi ile Erol GÜNGÖR tarafından ikram edinen Gaziantep Baklavası güzelliğinde ve Mecidiyeköy Şiir Sohbetleri sırasında bazı  aşık ozan şair şiir yorumcusu saz ve ses sanatçısı dostlara Tanıtım Turizm Kültür Sanat Eseri TÜRKİYE SEVDASI ile Armutlu Güzellemesi isimli şiirini veren Şüsiyad Başkanı Hikmet Okuyar; şiir ustalarına tek tek seslenerek '' Şebingülü için bir şiir de sen yaz'' dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir