Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8996 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Şubat 2018 - 01:06

Bir destek de Bulancak Ak Parti Gençlik Kollarından

Büyüt
Küçült
Bir destek de Bulancak Ak Parti Gençlik

Suriye'nin Afrin Bölgesi'nde devam 'Zeytin Dalı Harekatı kapsamında kahraman Mehmetçiklerimize bir destek de Bulancak Ak Parti Gençlik Kollarından geldi.

Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Türk Kızılay'ına toplu kan bağışında bulundu. "Vatan Sana Canım, Mehmedim Sana Kanım Feda " Ak Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Kılıç kınalı kuzular için kan bağışında bulunduklarını ve "Vatan Sana Canım, Mehmedim Sana Kanım Feda” sloganı ile yola çıktıklarını belirterek, "Türk Silahlı Kuvvetleri yaklaşık 26 gündür Afrin' de sınır ötesinde Devleti'mizin bekası, Vatanın ve Milletin bölünmez bütünlüğü için hain terör örgütlerine karşı çok ciddi bir hareket yürütüyor. Elbette bu harekat hem milletimizin birliğini, dirliğini korumak için, can ve mal güvenliğini korumak için hem de Türkiye Cumhuriyet Devleti'nin bölünmez bütünlüğünü tehdit eden unsurlardan korumak için mücadele ediyor. Mehmetçiğimiz, kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, kınalı kuzularımız orada hain terör örgütlerine karşı bir aydır kahramanca bir mücadele veriyor. 3 gün öncede 11 şehidimiz vardı. Bizde Gençlik kolları olarak elimizden ne geliyorsa yapmak için seferber olduk, gözümüzü kıpmadan da yapmaya devam ederiz. Hem bu harekatta hem de vatan için gözünü kırpmadan canını feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun" dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir