Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13581 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   25 Ekim 2016 - 18:57

Giresunspor’u Süper Ligde Görmeyi Arzu Ediyorum

Büyüt
Küçült
Giresunspor’u Süper Ligde Görmeyi Arzu

Gs Başkanı Dursun Özbek: ‘’Giresunspor’u Süper Ligde Görmeyi Arzu Ediyorum’’

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, İstanbul Yenikapı’da bu yıl 10.su düzenlenen Giresun günlerine katıldı. Hemşerilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Özbek ,Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar’a, ‘’Giresunsporluyum, Giresunspor benim ikinci takımım, Süper Ligde olmasını çok arzu ediyorum’’ dedi.

Giresun Şebinkarahisar doğumlu Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, bu yıl 10.su düzenlenen Giresun Günlerine katıldı. Giresunspor atkısıyla tüm ilçe standlarını Giresun Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile tek tek gezen Dursun Özbek’e hemşerileri yoğun ilgi gösterdi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, önce Giresun kültürünü yansıtan Serender bir süre ilgi aldıktan sonra, Şebinkarahisar standında fırın kurusu ekmeği, ceviz ve pestilin tadına baktı,Çamoluk standında, Çamoluk balı ve keşkeği yedi. Çamoluk balı ve keşkeğine hayran olduğunu ve yöresel yiyeceklere olan ilgisini ifade ederek, İstanbul’da yaşamasına rağmen memleketinden yiyecek siparişinde bulunduğunu söyledi.

Eynesil standında Eynesil koz helvası, Görele standında Görele dondurmasını tadan Başkan Özbek, diğer bütün ilçe stantlarının tamamını yine hemşerisi Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Eski Devlet ve Ulaştırma Bakanı İbrahim Özdemir,İBB Meclis üyesi Seçkin Özdemir, Sarıyer Belediyesi meclis üyesi Veysel Yeşil,Başkan Genç’in basın danışmanı Cengiz Kahraman  ile dolaşarak hemşerileri ile sohbet ederek özlem giderdi

Galatasaray spor kulübü Başkanı olarak ilk defa Giresun Günlerine katıldığını söyleyen Başkan Özbek, fotoğraf çektirmek isteyen bütün hemşerilerini kırmayarak onlar ile selfie yaparak gönüllere girdi. Başkan Özbek ve beraberindekiler ile Mavi Karadeniz ve Kanal 28 televizyonu canlı yayınına çıkarak Giresun günleri ile ilgili duygu düşüncelerini paylaştılar.

ISLIK DİLİ İLE ŞAMPİYONLUK UĞURLAMASI

Başkan Dursun Özbek, Çanakçı standında kuşdili ile hoş geldin ile karşılanarak, yine ıslık dili ile ‘’şampiyon Galatasaray ve şampiyon Giresunspor’’  ile uğurlandı

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek aynı zamanda Giresunsporlu olduğunu itiraf etti.

Giresun Medya platformu standında Sadi Toygar’a konuşan Dursun Özbek, ‘’ Giresun günleri, Giresun’u, İstanbul’a tanıtmak açısından çok güzel. Bunu organize eden herkese teşekkür ediyorum. Bölgemizi ve kültürümüzü daha iyi tanıtmak için son derece önemli bir organizasyon. ‘’

GİRESUNSPORLUYUM

SÜPER LİGDE GÖRMEYİ ÇOK ARZU EDİYORUM

Giresunluyum. Elbette ki Giresunsporluyum. Giresunspor benim ikinci takımım. Çokta arzu ediyorum Giresunspor’u Süper Lig’de görmeyi. Hem bölgeye hem de bölge insanlarına büyük mutluluk verecektir. İnşallah Giresunspor Süper Lig’e yükselir.’’ dedi.

Sadi Toygar

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir