Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16221 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   16 Kasım 2018 - 10:49

Birlikte Başaracağız Kardeşçe

Büyüt
Küçült
Birlikte Başaracağız


Mart 2019 Mahalli seçimleri yaklaşıyor adaylar bir ortaya çıkmaya başladı. Bu minvalde Esenyurt Belediye Başkan Yardımcı Esenyurtlu Karadenizliler Platform Başkanı Görele Federasyonu GÖR-FED Başkanı ve Esenyurtlu Giresunlular Derneği başkanı Abdurrahman Ada belediye başkanlığının ilk adımı olan aday adaylığı müracaatını yaptı.
 Abdurrahman Ada ilk önce Esenyurt Yeşilkent Mahallesinde bulunan Karya Düğün Salonunda Karadeniz’in efsane sunucusu Musa Ada hocanın sunumuyla gerçekleştirdiği aday tanıtım programının sonra Ak Parti Esenyurt İlçe başkanlığında aday adaylığı dosyasını kalabalık hemşerisiyle beraber İlçe Başkanı Yasir Çelik’e teslim etti.
Esenyurtluya Hizmet İçin İnşallah Yola Çıktık
Esenyurt'ta ve Esenyurtluya hizmet için inşallah yola çıktık bu zor siz değerli dostlarımla beraber yürüyeceğiz bu burada bizleri kabul eden değerli ilçe başkanımız Yasir Çelik beye ve ilçe çalışanlarına teşekkür ederim. Yine gerek tanıtım programına gerekse buraya gelen dostlarıma hasseten teşekkür ederim. Siyasi partim Ak Partinin değerlendirici kurullarının verdiği karara saygı göstermekten başka yapacağımız bir şey yok. Hizmet yarışına katılan diğer adaya adayı dava ve yol arkadaşlarımda sizlerin huzurunda başarılar dilerim. Aday adaylığı ve adaylık sürecine bundan önce olduğu gibi Esenyurt'ta sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. 900 bine yakın Esenyurtlu hemşerilerimizin adayı olmak için var gücümüzle çalışacağız. Mensubu olduğum Ak Partinin ilçemizde devam ettiği projeleri tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine insan odaklı yeni projeler katacağız. Yaratılış fıtratına göre insan en değerli varlıktır, bu değerli varlığa evrenin her daim ihtiyacı vardır. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturunu her daim kendimize şiar etmiş biri olarak sloganımızda olduğu gibi “Birlikte Başaracağız Kardeşçe”  inşallah dedi.
Haber: Aydın Kömürcü



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir