Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13201 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   26 Şubat 2020 - 01:47

Bulancak Belediyesi Beyaz Masa’dan 7/24 Hizmet!

Büyüt
Küçült
Bulancak Belediyesi Beyaz Masa’dan 7/24

Bulancak Belediyesi Beyaz Masa’dan 7/24 Hizmet!

Bulancak Belediyesi’nin vatandaşla olan tüm iletişim ve işlemlerine anında cevap verebilmek için kurulan “Beyaz Masa” birimi, 7 gün 24 saat Açık Kapı anlayışıyla hizmet veriyor.

Vatandaşın Belediye hizmetleriyle ilgili tüm istek, şikayet ve taleplerinin anında değerlendirildiği, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı olarak kurulan Beyaz Masa hizmetine ise ulaşmak çok kolay!

ALO BEYAZ MASA 153 ve 444 28 44 nolu telefon hatlarından ya da ALO BEYAZ MASA Whatsapp 0534 774 28 44 hattından ulaşabilir, ayrıca Belediye Giriş Katında bulunan Beyaz Masa birimine bizzat başvurabilirsiniz.

Beyaz Masa’ya gelen tüm istek, şikayet ve talepler kayıt altına alınarak ve anında değerlendirilerek, ilgili birimlere yönlendirilir ve takibi yapılarak büyük oranda çözümü sağlanır. Günlük 100’ün üzerinde müracaatın alındığı Beyaz Masa da, mesai saatleri dışında gelen müracatlarda nöbetçi personel tarafından kayıt altına alınarak nöbetçi birimlere yönlendiriliyor ya da bir sonraki mesai gününde değerlendirilmek üzere raporlandırılıyor. Yine mesai saatleri dışında, cenaze ilanlarının alınması ve yayınlanması, otomatik su sayaçlarına kontör yükleme işlemleri de yine nöbetçi Beyaz Masa Personeli tarafından yapılmaktadır.

Beyaz Masa Hizmetinin, vatandaşın belediye hizmetlerine erişimi ve taleplerinin çözümü noktasında çok önemli bir görevi olduğunu belirten Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Beyaz Masa Hizmeti sayesinde vatandaş, en kolay ve hızlı bir şekilde istek ve taleplerini iletme ve çözme imkanı bulmaktadır. Yapılan tüm başvurular kayıt altına alınmakta ve takibi yapılmakta, neredeyse yüzde yüz çözüme ulaştırılmaktadır. Bu oran Beyaz Masa öncesiyle kıyaslanamaz bile! En önemlisi de, Beyaz Masa sayesinde vatandaş belediye hizmetlerine 7 gün 24 saat ulaşabilme imkanına sahip olmuştur. Tüm çabamız güzel Bulancak’ımıza ve Bulancak halkına daha fazla ve daha iyi hizmet sunabilmektir” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir