Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12383 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   31 Ocak 2020 - 09:29

Bulancak Belediyesi’nde Yoğun Mesaiye Devam!

Büyüt
Küçült
Bulancak Belediyesi’nde Yoğun Mesaiye

 

Bulancak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Cenaze Hizmetleri yeni hizmet binası çevre düzenlemesi, İskele başı mevkii şehir içi durağı kaldırım çalışmaları ve şehir genelinde bakım-onarım çalışmaları yoğun mesai ile sürdürülüyor.

Belediye Başkanı Recep Yakar, “Bulancak Belediyesi olarak bir taraftan büyük hizmet ve yatırımlarımızı sürdürürken, bir taraftan da hizmet ve şehir hayatının kalitesini artıracak düzenlemeler, bakım-onarım çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor, daha güzel bir Bulancak için çalışıyoruz” dedi.

DOĞALGAZ, OTOPARKLAR ve GALERİCİLER SİTESİ’NDE SONA GELİNDİ!

Başkan Yakar, “Şehirde yaşam kalitesini artıracak Doğalgaz çalışmalarında sona geldik. Doğalgazın Bulancak’a verilmesi için OSB bağlantısı daha önce tamamlanmıştı. Bektaş yaylasından gelen hattın da önümüzdeki aylarda bağlantısının tamamlanmasıyla bu hizmeti de Bulancak’a kazandırmış olacağız. Önümüzdeki kış Bulancak doğalgaz rahatlığının keyfini sürecektir. Galericiler sitemiz ve iki yol arasındaki otopark inşaatlarımız da hızla devam ediyor. Bunlar da tamamlandığında şehir içi trafiğinde önemli rahatlamalar hissedeceğiz.

Alt yapıda büyük işler yaptık ve tamamladık. Giresun’un ilk ve tek Biyolojik atıksu arıtma tesislerine sahibiz. İçme suyu, atık su, yağmur suyu hatlarımızı tamamen yeniledik. Bundan sonra yapacağımız çalışmalar daha çok şehri güzelleştirecek ve şehir hayatının kalitesini artırmamaya yönelik detay çalışmalar olacaktır” diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir