Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 634121 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Aralık 2016 - 17:40

Bulancak Belediyesinden Halep'e Yardım kampanyası

Büyüt
Küçült
Bulancak Belediyesinden Halepe Yardım

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, yaşam mücadelesi veren Halep’e yardım kampanyası başlattı. Daha önceden Türkmenler için kampanyalar yaparak yardım tırları kaldıran Başkan Yakar, şimdi tüm dünyanın gözü önünde açlığa, ölüme, zulme terk edilen Halep için kampanya başlattı. “Bulancak’tan Halep’e Gönül Köprüsü” sloganıyla başlatılan kampanyaya tüm vatandaşların katkı yapması çağrısı yapıldı.

Yakar, “Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir”

Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Yakar, “Hemen yanı başımızda bir insanlık trajedisi yaşanmaktadır.  Müslüman kardeşlerimiz egemen güçlerin enerji savaşları için adeta ölüme terk edilmiş durumdadır. Her gün çocuk, kadın, genç, yaşlı demeden yüzlerce insan  bombalarla can vermektedir. Masum çocukların bedenleri bombalarla parçalanmakta, şayet kurtulursa açlıktan ölmektedir. Müslüman kardeşlerimiz aç iken bizler tok yatamayız. Bu manada Bulancak Belediyesi ve sivil toplum örgütleri olarak Halep için un kampanyası başlattık. İlk olarak belediye personelimiz bir tır un yardımında bulundu. Hassasiyet gösteren tüm personelimiz yürekten kutluyorum. Tüm halkımızı bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum. Biz lüks içerisinde yaşarken Halep’te çocuklar karton yiyorlar. Bu çığlığa kulak verelim. ” dedi.

Un yardımına katkı yapmak isteyen vatandaşlar Bulancak Belediyesine başvurarak kampanyaya katılabilecekler.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir