Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 40207 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   10 Ekim 2017 - 13:34

Bulancak Cumhuriyet Meydanında evlenme teklifi

Büyüt
Küçült
Bulancak Cumhuriyet Meydanında evlenme

Bulancak meydanı bugün güzel görüntülere sahne oldu.

Tayfun isimli genç 2012 yılından bu yana konuştuğu kız arkadaşı Nurcan E.'ye Bulancak Cumhuriyet Meydanın da  evlenme teklifi etti.  Arkadaşlarıyla güzel bir organizasyona imza atan Tayfun N., Bulancak Belediyesi personelinden de yardım alarak Meydanda bulunan Led tabelaya müzik ve resimle süsleyerek “Benimle evlenir misin Nurcan”  yazarak adeta sevdiği kızı şaşkınlığa uğrattı.
Tayfun isimli genç yaptığı açıklamada” kız arkadaşımla uzun yıllardır konuşuyoruz. Artık evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu olayı ailelerimize de anlattıktan sonra arkadaşlarımla böyle bir organizasyon tertipledik. Aslında kız arkadaşım benden şu an böyle bir şey beklemiyordu, umudu kesmişti(gülerek). Gerçekten uzun ve soluklu bir yolculuktan sonra her birey gibi evliliği düşünüyoruz. Bizlere bu konuda yardımcı olan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar,  Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Personeli abilerime teşekkür ediyorum." dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir