Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14377 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   27 Mart 2020 - 18:22

Bulancak Korona Virüs Mesaisine Devam!

Büyüt
Küçült
Bulancak Korona Virüs Mesaisine

Bulancak Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri ve önleme çalışmaları kapsamında, ilçe genelinde dezenfekte ve yıkama çalışmaları sürdürülürken, koruma tedbirleri ile ilgili önlemler yakından takip ediliyor. Evden çıkamayan yaşlı insanlar vefa timleri tarafından ziyaret edilerek ihtiyaçları karşılanıyor.

Yoğun bir mesaiyle bu zorlu günlerde vatandaşlarına hizmet veren Bulancak Belediyesi ekipleri; marketlerde büyüklüklerine göre; müşteri sayıları, sosyal mesafe, açılış-kapanış saatleri, fahiş fiyat ve gramaj denetimleri yaparak ve yazılı uyarı tebligatlarında bulunuyor.

İlçe de bulunan tüm çocuk parkları temizlenip dezenfekte ediliyor. Oluşturulan vefa timleri sokağa çıkma yasağı olan 65 yaş üstü vatandaşlarımızı ziyaret ederek ve gelen telefonları değerlendirerek ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yoğun çaba gösteriyor.

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında belediyemizin girişine dezenfektan ve ateş ölçer yerleştirdik. Görevli arkadaşlarımız vatandaşlarımızı yönlendirerek yardımcı oluyor...

Belediye Başkanı Recep Yakar; Bu zorlu süreçte ekiplerimiz sizlerin sağlığı için sahada, Siz de sağlığınız için Lütfen Evde Kalın uyarısında bulunarak Vatandaşlarımızın kendi sağlıkları için alınan tedbirlere uymaları ve gerekmedikçe evden çıkmamaları süreci en hızlı şekilde atlatmamız açısından son derece önem arz etmektedir dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir