Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 20369 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   22 Şubat 2018 - 20:38

Bulancak Millet Caddesinde asfalt öncesi filler malzeme serildi

Büyüt
Küçült
Bulancak Millet Caddesinde asfalt öncesi filler malzeme

Bulancak Belediyesi tarafından 15 Temmuz ve Millet Caddelerinde sürdürülen alt yapı çalışmalarında sona gelinirken, Millet caddesi tarafında (Gıcıklı Köprüsünden itibaren) asfalt öncesi filler malzeme serimine, 15 Temmuz caddesi tarafında da (Karadere köprüsünden itibaren) elektrik hatlarının yer altına alınma çalışmaları sürüyor.

Belediye Başkanı Recep Yakar, “Bir süredir 15 Temmuz ve Millet caddelerimizde sürdürdüğümüz alt yapı çalışmalarında artık sona geldik. Bundan sonra da hızlı bir şekilde üst yapı çalışmalarımızı tamamlayıp, kaldırımları baskı beton, yolları asfalt kaplama olarak tamamlayacağız. Alt yapıda ilçemizin uzun yıllar ihtiyacını karşılayacak; içme suyu, atık su, yağmur suyu, doğalgaz ve elektrik hatlarının yer altına alınması gibi bir şehir için hayati öneme sahip şebekelerimizi tamamladık. Biliyoruz ki bu işlerin devam ettiği süreçte hep birlikte biraz çile çektik. Ancak sonuçta yapılanların keyfini hep birlikte süreceğiz. Asfalt öncesi malzeme serimi tamamlanır tamamlanmaz asfalt dökümü hemen yapılacak ve çile sona erecektir. Kaldırım, aydınlatma ve peyzaj çalışmaları da tamamlandıktan sonra, son derece güzel ve modern bir cadde görünümüne kavuşacak 15 Temmuz ve Millet Caddelerimiz Bulancak’taki dönüşüm ve değişimin simgesi olacaktır. Çok yakın bir gelecekte hep birlikte örnek alınacak bir şehirde yaşamanın ayrıcalığı ve konforuna kavuşacağız. Tüm halkımıza ve esnafımıza göstermiş oldukları sabır ve anlayış için bir kez daha teşekkür ediyor, selam ve saygılarımı iletiyorum” diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir